Aktywne Wpisy
Janusz_Lubikwasa +299
#kanalzero #cpk
CPK jest potrzebne. Szkoda, że niestety polska mentalność to spojrzenie tylko na 4 lata do przodu. W stanach taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia, tam jest długofalowa strategia i czy demokraci czy republikanie, to są inwestycje czy pomysły, które nie są ładowane do kosza po zmianie warty. Szkoda, że w Polsce nie można dojść do takiego wniosku.
CPK jest potrzebne. Szkoda, że niestety polska mentalność to spojrzenie tylko na 4 lata do przodu. W stanach taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia, tam jest długofalowa strategia i czy demokraci czy republikanie, to są inwestycje czy pomysły, które nie są ładowane do kosza po zmianie warty. Szkoda, że w Polsce nie można dojść do takiego wniosku.
dontwolf +601
Nie chco rosnąć i kolor też nieatrakcyjny, zielony wpadający w żółty.
Ziemia uniwersalna, kupiłem w zeszłym roku, nie przeschła bo mieszkała w worku, podlewałem wodą z dystrybutora, takiego wiecie, co to biurach stoją. Kubeczki 200ml.
Światła mają pod dostatkiem.
W zeszłym roku, podobne wzrosty miałem 7dni po wysianiu, a tutaj minął ponad miesiąc...
help ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#chilihead #papryczki #chili #ogrodnictwo #chilizgobim
dawać im pełne słońce, czy taki półcień? - to habanero, lemon drop oraz "fish pepper"
@loginu_brak: jutro to zweryfikuje, dzieki za sugestię :)
faktycznie tak na "ciężar" wygląda jak by na dole zalegała woda, a góra jest sucha.
niestety dopiero w poniedziałek to poprawię, mam nadzieje że się nie pogniewają.