Aktywne Wpisy

gizmo1231 +302
Hej słuchajcie mam problem, mam Lidlomixa od paru miesięcy i ostatnio dowiedziałem się że jest on na androidzie, po kilku godzinach pajacowania udało mi się na nim zainstalować Minecrafta XD tylko teraz mam problem bo nie potrafie tego wyłączyć i przejść z powrotem w tryb gotowania, ktoś wie jak to ogarnąć? próbowałem resetować ale dalej jest minecraft, kobieta się na mnie drze od godziny że nie ma jak jutro zrobić obiadu, pls
źródło: lidl
Pobierz
Chilli_Heatwave +11
źródło: temp_file7381498387621995907
Pobierz

Jedyne co tutaj krąży to ciągle te same śmieszne obrazki.
No nic. Za 10 dni SW Celebration, najpewniej dostaniemy trailer Ep IX i trailer serialu The Mandalorian i może zapowiedzą jakiś inny serial, może coś się tutaj rozrusza.
#starwars #gwiezdnewojny
źródło: comment_6YG7EPuNZhC33ABI9Grncb5TnB2HWswt.jpg
PobierzPewnie serial o Holdo próbujący udowodnić, że wcale nie dostała stanowiska przez łóżko, tylko rzeczywiście jest kompetentnym dowódcą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-rozczarowanie Battlefrontem II
-ostatni film wydany w maju 2018, moim zdaniem zbyt szybko, co powoduje że od roku nie widzieliśmy nic konkretnego związanego ze Star Wars
-brak informacji o jakichkolwiek grach osadzonych w tym świecie
Jest pewnie jeszcze wiele innych powodów ale widać że Star Wars przegrywają wyraźnie pod każdym względem z marvelowskimi produkcjami. Infinity War spełniło oczekiwania wszystkich zaś The Last Jedi podzieliło
W produkcji jest The Fallen Order, o którym pojawią się materiały też za 10 dni