Wpis z mikrobloga

Jaki ten kraj jest #!$%@?, na cyrk małpek przychodzi więcej osób niż na profesjonalne gale sportowe.

Nie ma na tych Fammach promocji sportu, ideaii, zasad tylko nabijanie kabzy włodarzy.

Najgorsze, że zawodowcy jak Różalski czy Mańkowski zamiast się szanować to łażą na te gówno gale , zwykłe atencjusze. Już szukają fejmu i posadki na emeryturce sportowej.

Taki lachociąg Linkiewicz dostaje za kabaret 100 tys zł gdzie:
"Za debiut w federacji UFC Oskar Piechota zarobił 80 tys. zł, zaś za drugi pojedynek 100 tys. zł (w USA kurde)"

"Na mniejszych polskich galach zarobki są zdecydowanie mniejsze. Zawodnicy, którzy otwierają karty walk często otrzymują nawet wypłaty w granicach 2-3 tys. zł za walkę. Dopiero występ na karcie telewizyjnej danej imprezy gwarantuje trochę wyższą stawkę."

Takie drewno Pudzianowski dostaje 500 tys zł, a Popek 750 k - 1 mln.

Proste wypromowane gwiazdki i włodarze zgarniają grom a zawodnicy z pierwszych walk, środka karty gówno dostają.

http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/zdjecia/oskar-piechota,4826633,galop,35885183,t,id,tm,zid.html
#danielmagical #patostreamy #famemma
  • 20
@sal3m: właśnie to napisałem , wzięli Linkiewicz za 800 k na instra, dali jej 100 tys zł = 2500 sprzedanych PPV. A Pewnie z tych 800k od linkiewicz kupiło 20 k PPV, więc włodarze nabili sobie kabzę tylko. Sama "walka" to przecież jakaś parodia.
Taki lachociąg Linkiewicz dostaje za kabaret 100 tys zł gdzie:

"Za debiut w federacji UFC Oskar Piechota zarobił 80 tys. zł, zaś za drugi pojedynek 100 tys. zł (w USA kurde)"

@transerfer: dolicz do tego pozostałe benefity finansowe od UFC i wyjdzie że zarobił z 10-20% więcej od niej

Proste wypromowane gwiazdki i włodarze zgarniają grom a zawodnicy z pierwszych walk, środka karty gówno dostają.

Jesteś tyle warty, ile osób chce
Dlatego Ci piszę , że to jest #!$%@? dla Januszów i gimbazy. Stajemy się coraz głupsi jako ludzie, społeczestwo, laska ssająca murzyński #!$%@? jest idolką 10-15 latek i ma 800 k followersów.

@transerfer: a tam, tak było od zawsze, po prostu jego spora grupa w każdym społeczeństwie, która chce taniego chleba i igrzysk
@SzitpostForReal: tak ludzie zawsze chcieli igrzysk, np. w starożytnym Rzymie rozrywki dostarczali gladiatorzy, niewolnicy którzy od dziecka byli szkoleni dzień dzień w bitce a w 2019 r. chleba i igrzysk dostarcza nam pasztet znana z obciągania penisów co miała miała 2 treningi, czy Grubas BGC który sam się kończy bo machnął ręką w powietrze czyli nie sądzisz , że się jednak się uwsteczniamy?
@transerfer: nie wiem czy ogladales idiokracje, wszystko idzie w kierunku przedstawionym w tym filmie. A o hajsie i poziomie sportowym tej pseudogali nawet mi sie nie chce opowiadac na almach poziom jest 10 razy wyzszy i chlopaki bija sie za darmo, i skad tu brac checi do treningow skoro wiesz, ze musisz byc najlepszy zeby dostac jakiekolwiek siano a jakis lachociag wyjdzie do klatki i zgarnia 100 k od buta
@transerfer: nie wiem czy ogladales idiokracje, wszystko idzie w kierunku przedstawionym w tym filmie. A o hajsie i poziomie sportowym tej pseudogali nawet mi sie nie chce opowiadac na almach poziom jest 10 razy wyzszy i chlopaki bija sie za darmo, i skad tu brac checi do treningow skoro wiesz, ze musisz byc najlepszy zeby dostac jakiekolwiek siano a jakis lachociag wyjdzie do klatki i zgarnia 100 k od buta