Aktywne Wpisy
Gours +604
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +626
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
u mnie Kenzo Pour Homme zakupiony od @XpedobearX
Jest to nowsza wersja bo z 2016 roku, ale nie jest dużo gorsza od mojego vitnage'a z lat 90tych, którego zostało mi już może z 10ml. Różnice w samym zapachu są spore. Starsza wersja jest jakby dużo bardziej słodka i potrafi mocniej przydusić. Parametry podobne z tym, że różnica jest w pierwszych dwóch godzinach gdzie stary jest killerem, prawdziwa bomba, która wypełnia pomieszczenia, nowy trzyma się umiarkowanie ale dobrze i długo. Jak ktoś się zastanawia nad kupnem nowszych wypustów Kenzo to polecam gorąco. Dzisiejsza pogoda jest idealna pod Kenzo.
tutaj recenzja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz co, Unlimited i Tonic to dla mnie do bólu generyczne perfumy, które są mega, mega bezpłciowe i bez charakteru.
Druga sprawa to parametry Bossa które są tragiczne niestety :/
Czasami na którejś skórze będzie miał dobre parametry, ale jest do rzadka sytuacja.
Rozejrzyj się za czymś innym - nic Cie to nie kosztuję oprócz czasu, a może coś trafisz, w czym się zakochasz :)
Polecam FAQ w belce tagu również