Wpis z mikrobloga

Hej, @dradziak hipster pewnie znowu dziś nie używa #perfumy tylko sam dezodorant więc pytam resztę. Jaki jest wasz zapach dnia?
u mnie Kenzo Pour Homme zakupiony od @XpedobearX
Jest to nowsza wersja bo z 2016 roku, ale nie jest dużo gorsza od mojego vitnage'a z lat 90tych, którego zostało mi już może z 10ml. Różnice w samym zapachu są spore. Starsza wersja jest jakby dużo bardziej słodka i potrafi mocniej przydusić. Parametry podobne z tym, że różnica jest w pierwszych dwóch godzinach gdzie stary jest killerem, prawdziwa bomba, która wypełnia pomieszczenia, nowy trzyma się umiarkowanie ale dobrze i długo. Jak ktoś się zastanawia nad kupnem nowszych wypustów Kenzo to polecam gorąco. Dzisiejsza pogoda jest idealna pod Kenzo.
tutaj recenzja
dr_love - Hej, @dradziak hipster pewnie znowu dziś nie używa #perfumy tylko sam dezod...

źródło: comment_7fuC1ZpVYh5JxZQGAieI8hH5fzxS2eih.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
@dradziak: Nosi się świetnie, bo zapach poprawia mi humor.
Na mojej skórze - całkiem miłe owoce (trochę jabłka, trochę egzotycznych) z przyprawowym tłem.
Nie potwierdziły się moje obawy, że będą rażąco sztuczne.
Do tej pory jako poprawiacze nastroju najlepiej działały różne Acqua di Parma z niebieskiej serii, teraz mam alternatywę w świetnej cenie.
Także: dziękuję, pozdrawiam, uchylam kapelusza i życzę miłego dnia.
  • Odpowiedz
@dr_love szpileczki (ʘʘ) coś długo siedzą od samego rana, chyba cieplejsza pogoda im sprzyja.
Czytałem że połączenie Kenzo PH i męskiego angela jest bardzo ciekawe, może spróbujesz i się wypowiesz? Ja nie mam niestety żadnego z nich ale chętnie bym przetestował :P
  • Odpowiedz