@atthedrivein: ja miałem komisje 17 lat temu, poszedlem z teczką dokumentów od kardiologa prowadzoną od 6 roku zycia (wypadanie platka zastawki z niedomykaniem lewej komory serca - generalnie szybko się męczę) na komisji pan doktor powiedział z uśmiechem:
Kategoria A, Wojsko wyleczy.
Odpowiedziałem że raczej nie będzie miało szansy.... ( ͡°͜ʖ͡°)
@AlojzyKoniowal: ja zaniosłem masę zdjęć rentgenowskich, wszystkie jakie miałem i zaświadczenie że mam skoliozę. Daję to zaświadczenie a lekarz na to "a co mi pan tu daje, już my ocenimy co panu dolega" a ja na to, że mam też zdjęcia. Pokazać. Zaczynają oglądać i akurat trafił ze środka na rentgen kolana jak miałem 13lat i ktoś stwierdził że mam krzywe to mi prześwietlenie zrobili. Lekarz tak ogląda pod światło
@AlojzyKoniowal U mnie był lekarz śmieszek, po zbadaniu dosyć sporej wady wzroku u mnie, stwierdził, że najwyżej będę strzelał na ślepo ( ͡º͜ʖ͡º). A co do wkładania różnych rzeczy w odbyt to nie wiem, u nas takich eksperymentów nie było, sprawdzał tylko, czy wszystko z przodu na miejscu xD
@AlojzyKoniowal: w sumie to przypomniałeś mi o tym, ze nigdy nie dostałem wezwania, a mam już 28lat.. kiedyś nawet się tym interesowałem, bo wyczytałem, ze za niestawienie się na komisje grozi puszka, ale ja takowego nigdy nie dostałem, a potem zapomniałem o tym fakcie.. jak myślicie jakieś konsekwencje kiedyś tego będą?
Co wy p---------e. Juz od jakiegoś czasu w dupe nie zagladaja itp. a za n-------i to albo D albo kierują do psychiatry na konsultacje. Kręcicie małysza i potem młodzi się boją przyjść na komisje i ich policja musi doprowdzać. Nikt na siłę do wojska nie bierze. Wiem bo pracowałem w komisji. Kategoria A się wam przyda jak będziecie się starać o robotę w policji straży itp.
Dobra, bo mnie w--------e. Macie tutaj prawdziwą lekcję z ostatniego live. Każdy może obejrzeć tylko raz za darmo, później kawka kupowana, tak? bambusy???
Kategoria A, Wojsko wyleczy.
Odpowiedziałem że raczej nie będzie miało szansy.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ktoś cię wyprzedził
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co ty napisałeś? XD
@polock