Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +23
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +39
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Polecam dodać na czarno, szkoda czasu na wojenki z ich urojeniami + wykop staje się dużo czytelniejszy, same profity ))¯_(ツ)_/¯
Przy okazji wrzucę #codziennetradok
#bekazlewactwa #4konserwy #urojenialewakoidalne #clownworld #trads
Jakakolwiek, jak już pisałem temat jest bardziej skomplikowany, polecam poczytanie też "wypocin" ludzi, którzy badają takie rzeczy.
@slodkie_plastry_ananasa: Reddit? Tam jest 20:40 procentowo dla lewactwa. Reszta nie ma zdania.
@slodkie_plastry_ananasa: Jakich popularnych portali w takim razie używasz, skoro pokusiłeś się o ogólne stwierdzenie:
Choć plus dla Ciebie, że nie usunąłeś żadnego komentarza pod postem
A tak na poważnie - mało mnie obchodzi kto co wyznaje ale ludzie mają tak samo prawo wierzyć w 32 płcie jak i taniec feretronów
Kłamiesz, wszedzie się cisnie po np homo, urojeniach lewackich, byles chociażby na pierwszym lepszym jeb z dzidy? Za połowę memów ktore tam są tutejsi cenzorzy by dawno pobanowali.