Nie, ja to jestem w szoku jak ten nasz czas leci. Do 18 roku życia to tak sobie wolno leciał. To co się odjaniepawla teraz to jest masakra. Były święta, już kwiecień. Był 2012 i koniec świata. I go przeżyłem! :D Zaginięcie Maddie McCann było 12 lat temu! Tsunami, które zabiło ponad 200 tysięcy ludzi było 15 lat temu. Atak na WTC był 18 lat temu. Polska jest w UE od 15 lat. Michael Jackson umarł w 2009 roku, czyli to już 10 lat! A ja swoje konto założyłem niemal 9 lat temu. Zobaczcie jak ten czas leci...
@medykydem: Natomiast rzeczy, o których wielu ludzi myśli, że były "od zawsze" istnieją od relatywnie niedawna jak YT powstał w 2005 r., pamiętam, że na zachodzie w 2006 jeszcze nie był tak popularny, a w Polsce pewnie ok 2008-2009 r.
@medykydem Pamiętam jak w sylwestra 1999/2000 czekaliśmy całą paczką czy o północy komputery się popsują :P Strasznie o tym trąbili w TV, więc obserwowaliśmy bacznie maszynę. Nic się nie stało ¯_(ツ)_/¯
@medykydem: Ja p------e, to już 18 lat. Pamiętam jak oglądałem to w TV. To było 18 lat temu, o c--j... Jeszcze nidawno miałem 18 lat, spotykałem się z pierwszą dziewczyną, żyłem beztrosko. Teraz pamiętam coś co było 18 lat temu. feelsoldman
@medykydem: a daj spokój, u mnie codziennie jest piątek. Przedwczoraj był nowy rok, jutro kolejne święta, i tylko praca dom, praca dom, po pracy chwilę się człowiek zakręci, kino, zakupy i spać. To jest niepojęte.
@medykydem: i prawie 5 lat odkąd poszedłem robić w korpo "na chwile aż znajdę coś lepszego" ://// ech więc tak się marnuje życie, kompletnie niepostrzeżenie
Zaginięcie Maddie McCann było 12 lat temu!
Tsunami, które zabiło ponad 200 tysięcy ludzi było 15 lat temu.
Atak na WTC był 18 lat temu.
Polska jest w UE od 15 lat.
Michael Jackson umarł w 2009 roku, czyli to już 10 lat!
A ja swoje konto założyłem niemal 9 lat temu.
Zobaczcie jak ten czas leci...
Komentarz usunięty przez autora
@medykydem: Ja p------e, to już 18 lat. Pamiętam jak oglądałem to w TV. To było 18 lat temu, o c--j...
Jeszcze nidawno miałem 18 lat, spotykałem się z pierwszą dziewczyną, żyłem beztrosko. Teraz pamiętam coś co było 18 lat temu.
feelsoldman
Komentarz usunięty przez autora
@medykydem: mam dla ciebie/was złą wiadomość - z wiekiem przyspiesza :(
Niedawno mi się syn urodził
... 9 lat temu :/