Aktywne Wpisy
KrulCzainataln +38
#danielmagical #mariuszkws
Jako że jestem na miejscu w Toruniu i byłem już parę razy u Mariusza trochę osób może mnie kojarzyć po Nicku lub "odpaleniu" Streama
Dużo osób oznacza mnie bym coś zrobił itp dlatego też to pisze.
Jestem w stanie pomóc Mariuszowi ale muszę wiedzieć co wy byście chcieli by się zmieniło lub poprawiło itp
czekam na komentarze z propozycjami
PS mogę im tylko pomóc ale nie chce się mieszać w
Jako że jestem na miejscu w Toruniu i byłem już parę razy u Mariusza trochę osób może mnie kojarzyć po Nicku lub "odpaleniu" Streama
Dużo osób oznacza mnie bym coś zrobił itp dlatego też to pisze.
Jestem w stanie pomóc Mariuszowi ale muszę wiedzieć co wy byście chcieli by się zmieniło lub poprawiło itp
czekam na komentarze z propozycjami
PS mogę im tylko pomóc ale nie chce się mieszać w
Mirki z #motocykle #motocykle125 #125cc
Będę odbierał nowego romecika 125, ale sprzedawca nie oferuje załatwienia transportu.
Od sklepu do domu mam jakieś 5 km.
Mam już ubezpieczenie i tymczasowy dowód i blachę.
Będę jeździł na kat. B po 3 latach, więc jestem jedynie po kilku h kursu na placu i to w zeszłym roku.
To chyba najrozsądniej będzie zapłacić jednak za jakiś zewnętrzny transport no nie?
Boję się że mi zgaśnie, wywalę
Będę odbierał nowego romecika 125, ale sprzedawca nie oferuje załatwienia transportu.
Od sklepu do domu mam jakieś 5 km.
Mam już ubezpieczenie i tymczasowy dowód i blachę.
Będę jeździł na kat. B po 3 latach, więc jestem jedynie po kilku h kursu na placu i to w zeszłym roku.
To chyba najrozsądniej będzie zapłacić jednak za jakiś zewnętrzny transport no nie?
Boję się że mi zgaśnie, wywalę
#famemma