Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +295
Mirki pijcie ze mną kompot, po latach jeżdżenia gównami co mają 100 km w końcu kupiłem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
źródło: temp_file6183910751691884725
Pobierz
ApropoDefakto +176
#gimbynieznajo Był w każdym sklepie z zabawkami, chyba w większości kiosków ruchu na wystawie. Kosztował kilka złotych, nie umiem sobie przypomnieć czy tak kiedyś posiadałem, ale ta krótkofalówka to na pewno była w zestawie policjanta który miałem XD
źródło: temp_file8807065248210837119
Pobierz

![[AMA] Tomasz Czukiewski - autor kanału CiekaweHistorie](https://wykop.pl/cdn/c3397993/64d0df2e4b21c538cb4a0d442c55d8a5d24c49137a4f5979580a3f4517fbf1f0,q80.jpg)
Lider zespołu, człowiek wierzący, podjął jedyną prawidłową w takiej sytuacji decyzję - zawiesił działalność zespołu, by opiekować się żoną. Pozostali muzycy w międzyczasie założyli kilka zespołów, między innymi słynne O.N.A., z Chylińską.
Żona Łosowskiego niestety w wyniku choroby zmarła. Jeszcze zanim to nastąpiło, Łosowski w pewnym momencie zapytał Skawińskiego i Tkaczyka, czy są zainteresowani reaktywacją zespołu. Odpowiedzieli, że chwilowo nie.
Jakiś czas później Łosowski dowiedział się... z gazet, że jego zespół się reaktywował.
Bez niego.
Tak, dobrze zrozumieliście - facet założył sobie zespół, przyjął do niego muzyków, którym pomógł zostać gwiazdami, a oni... reaktywowali jego zespół, nie zapraszając go do udziału w nim. Postawili na młodszego klawiszowca. Bardziej trendy. Bardziej nadającego się do tandetnej chałtury, którą woleli grać, jako Kombii przez dwa ,,i" - żeby uniknąć procesu sądowego ze swoim dawnym liderem.
Łosowski wydostał się z szoku po tym całym zamieszaniu, i reaktywował swój (jedyny prawdziwy) zespół KOMBI.
A Kombii Skawińskiego i Tkaczyka w 2017 ogłosiło bojkot festiwalu w Opolu. W obronie moralności i solidarności artystycznej.
W 2019, razem z tymi samymi "artystami", którzy hucznie bojkotowali Opole, Skawiński publicznie poparł dyrektywę ACTA2. I to pomimo tego, że do tej pory gra na koncertach nie swoje utwory, lecz swojego byłego kolegi, którego wyrolował.
Dajcie mi miskę, będę rzygał.
#pasta #muzyka #acta2 #saveyourinternet
@BobMarlej: Tylko co to ma do rzeczy, że Łosowski jest człowiekiem wierzącym? Ten wtręt mogłeś sobie darować, bo ma się nijak do całej historii.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora