Aktywne Wpisy
Kwas747 +50
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
depcioo +4
Czy ppk się opłaca?
Jesteście zapisani u was w firmach?
#ppk #oszczedzanie #inwestycje #pracowniczeplanykapitalowe
Jesteście zapisani u was w firmach?
#ppk #oszczedzanie #inwestycje #pracowniczeplanykapitalowe
#pracbaza #rozowepaski #pokazmorde
@Raffaello96: Zapięty chyba musi być jak się jest na wysokości, żeby ktoś nie oberwał.
@lubieciastka: witaj. Może Ty będziesz wiedziała co z waszymi eksperymentami, które miały być przeprowadzone w grudniu - zrzucanie antymaterii. Mieliście ponoć badać jak będzie oddziaływał antyatom z grawitacją.
mam na myśli to:
http://www.geekweek.pl/news/2018-11-05/w-cern-ie-rozpoczynaja-sie-nowe-eksperymenty-grawitacyjne-antymaterii/?fbclid=IwAR2yL3FDuwq9KdF_JOV8tlv19TzPnFAoTwGh8gdfFMVpX1Fo9aRw_lbma4w
Coś było w ogóle ruszane w tym temacie?
Tak, uroda Twoja nie pozostała niezauważona.
P.S. Biorąc pod uwagę rozumienie hadronów, to kolegom plusującym "pokaż swoje zderzacze hadronów" pozostaje współczuć bardzo niskiego poziomu metafor i romantyzmu :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@enderfuzz: Oj tam, ale akurat "zderzacze hadronów" to bardzo udana metafora ;)
Wiencyj pokazmorde bo az milo sie na Ciebie patrzy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
wielki zderzacz hadronów nigdy nie wyglądał lepiej
w sumie, czego spodziewać się po kraju który tak sobie maryję zawsze dziewicę tak upodobał xD