Aktywne Wpisy
Kamenes +16
Wiecie czemu cieszę się, że żyję? Bo jestem po prostu ciekawy świata. Ciekawi mnie, co się stanie na świecie przez najbliższe 50 lat, jak świat, Europa, Polska będą wyglądały w 2070 roku, kto wygra najbliższą Ligę Mistrzów, Mundial, kto wygra najbliższą Eurowizję, kto wygra wybory prezydenckie. Jestem ciekaw, jakie wynalazki ludzkość jeszcze wymyśli, czy uda się odkryć istnienie obcych cywilizacji. Intryguje mnie przyszłość.
#przegryw #przemyslenia
#przegryw #przemyslenia
Pimposki +15
zazdrościcie mojego dobrobytu cooo??? hehe wscieknienci???
#przegryw
#przegryw
Natomiast zaniepokoiła mnie otoczka papierosa która jest aluminiowa. Już 150 stopni wystarczy aby glin parował (nie polecam dlatego także pieczenia i gotowania w folii alu), a GLO rozgrzewa się do 240 stopni, więc dużo wyżej.
W efekcie oszczędzamy na zdrowiu redukując substancje smoliste natomiast wdychamy opary aluminium/glinu/tlenku glinu, który na starość zafunduje nam demencję, alzheimera i inne choroby mózgu.
Staniemy się warzywem robiącym pod siebie. Widziałem efekty spożywania mleczka na zgagę w wieku 30-50 lat. Choroba pojawiła się u mężczyzny już po 70. roku życia. Wiem co mówię i ni chcecie takiej wegetacji...
#iqos #przestroga #glo #epapierosy #epapieros
Temat do dyskusji - może źle to ująłem i nie dodałem jasnego przekazu że chciałbym otworzyć temat i wysłuchać waszych opinii o tym wynalazku.
E-pety nie mają tu nic do tego ale jestem ciekaw opinii osób, które chcą unikać analogów, stąd dodane tagi "e". E-pety mogą mieć inne zagrożenia,
Zgoda, tag epapierosy dodany, żeby zawołać większą grupę do dyskusji. Sorry, nie mogę już poprawiać.