Aktywne Wpisy
Tomek3322 +675
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
samsepiol +16
Też odnosicie takie wrażenie że w opinii publicznej mówi się tak głośno o zarobkach w IT ze względu na ich jawność względem innych zawodów? Przecież nie trzeba nawet szukać prawników czy lekarzy. Myślę, że taki fizjoterapeuta, tynkarz czy elektryk spokojnie wyciągnie po 100 pln/h w górę. Wymiana zwykłej skrzynki z bezpiecznikami to koszt rzędu 400 zł za 2h roboty, ale jakoś nikt nigdy nie mówi „ooo ty jesteś elektrykiem to musisz zarabiać
Partia zamazała informacje dotyczące osób wpłacających składki, za to ujawniła dane dotyczące kontrahentów, czego Wiosna Biedronia nie chciała zrobić. Zapraszamy do lektury: https://siecobywatelska.pl/prawo-i-sprawiedliwosc-po-wyrokach-udostepnia-wyciagi-bankowe/
#watchdogpolska #prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk
__
Wspieraj jawność! Przekaż 1% podatku Watchdogowi KRS 0000181348. #polityka
Komentarz usunięty przez autora
#gorzkiezale
@MandarynWspanialy: Polscy politycy? Bardzo prawdopodobne, bo nie traktują polityki jako ukoronowania kariery, ale sposobu na życie i zarobek. Choć nie jest jeszcze aż tak źle- ukraińscy politycy śmieją się z polskich jako frajerów, bo w porównaniu z ukraińskimi nasi to żebraki żyjący uczciwie, tak jak Kulczyk był żebrakiem przy Poroszence.
Ale dalej się ciesze za dobrą inicjatywe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@SzybkiZwinnyOpalony: Lepiej gównem zatkać ryło, niż #!$%@?ć głupoty bez sprawdzenia, czy takie coś rzeczywiście miało miejsce:
https://siecobywatelska.pl/idziemy-do-sadu-z-platforma-obywatelska-wydatki-z-funduszu-eksperckiego-partii-zawiadamiamy-tez-prokurature/
Oczywiście tego jest więcej, wystarczy w google wpisać Watchdog Polska Platforma Obywatelska i masz. Ale po co sprawdzać, sprawdzanie faktów jest dla lewaków, c'nie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Musimy ich wspomóc.
PO magamy .pl/chlew