Aktywne Wpisy
Pójście do Wojska to nie tylko sposób na dobrze płatną i stabilną pracę ale również ciekawe zajęcie. Niektórzy ludzie zachwycają się drogimi i szybkimi autami Ale przecież wojskowy myśliwc jest o wiele droższy, szybszy no i lata z prędkością ponaddźwiękową. To jest przygoda życia. Jeszcze ci za to płacą. Można też jeździć czołgami po parę milionów sztuka. Zawsze można też pójść do piechoty i mieć Call of Duty tyle że w prawdziwym
sznioo +136
Wynajme mieszkanie w Gdańsku, fajna lokalizacja (Chełm, przy samym tesco). Fotki jak niżej, 4 pokoje (3 sypialnie i salon), raczej całość, ale jak nikogo nie znajdziemy to mogą być pokoje po 700zł od osoby.
Mieszkanie w nowym budownictwie pod adresem Cienista 28, bardzo słoneczne! Całość 2200 + opłaty (czynsz 450zł i prąd zależnie od zużycia).
4 pokoje, z czego 3 to sypialnie (10, 10 i 12m) i jeden to salon. Każda z sypialni ma szafe, rozkładana kanape do spania i biurko. 65m, duży balkon narożny, rzut beretem do tesco (dosłownie!), miejsce parkingowe, a obok ogromny parking publiczny + dodatkowo w Tesco masa miejsc. W najbliższej okolicy autobus i przystanek tramwajowy (Sikorskiego).
W łazience pralka, prysznic, w kuchni jest zmywarka i normalnej wielkości lodówka. Jest też mikrofalówka i piekarnik który ma funkcje pieczenia na parze.
Właściciele są w porządku, nie robią problemów. Sąsiedzi też są super, a pary z dziećmi mieszkają dopiero dwa piętra wyżej, więc jest cicho i spokojnie :)
Stolika z salonu na zdjęciu obecnie nie ma w mieszkaniu - zamiast tego jest stolik z ikei, ale możemy spytać właścicieli o możliwość przywrócenia tego ze zdjęcia.
Można wynając 3 pokoje osobno, ale trzeba wynająć wszystko na raz, nie szukamy na razie pojedynczych osób na pokoje.
Jeśli ktoś chciałby obejrzeć mieszkanie albo byłby zainteresowany wynajmem - proszę o wiadomość prywatną albo telefon pod numerem 511304595.
#gdansk #trojmiasto #mieszkanie #wynajem
Właściciele są na tyle super że nie widze w tym problemu.
Kawałek dalej czeka moje własne 70m
Na nowych osiedlach za 50m się w Gdańsku płaci nawet 3k bez opłat. Za mniej to chyba tylko w standardzie PRL z sąsiedztwem lokalnej patologii xD
@mietkomietko: Ale to nie jest mieszkanie dla pojedynczej osoby, która zarabia 3k netto.
To raczej mieszkanie dla 2-3 studentów którzy mają dobrą sytuacje finansową albo kogoś kto robi w IT.
No a zawsze jak chcesz możesz wynająć mieszkanie z meblami sprzed 50 lat, nikt nie broni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nie_znany: No właśnie o tym pisałem. Na uj jednej osobie mieszkanie z tyloma pokojami. To znaczy jak kogoś stać to sobie bierze takie duże no ale nie są to osoby zarabiające 3 tysiące.
@krootki: ja jak wynajmowałem to przyznam sie szczerze że myślałem że to są 3 pokoje (bo PRAWDZIWE janusze z reguły wynajmują salon kolejnej, 4-tej, osobie, ten właściciel raczej sie na to nie godzi, bo szukał 3 studentów albo jednej pary / osoby)
A po co jednej osobie mieszkanie z tyloma pokojami:
- Jeden jako sypialnia (są ludzie którzy nie śpią na kanapie xD)
@krootki: prawda, takie osoby nie mieszkają w gdańsku / mieszkają z rodzicami / w akademiku / z 5 osobami na mieszkaniu 2-3 osobowym ;)
@mietkomietko: Nie przesadzasz? Każdy z 3 lokatorów prócz pokoju dostaje do dyspozycji duży pokój dzienny za 850 ze wszystkim. Gdyby nie było salonu to było by drogo, ale jest salon.