Wpis z mikrobloga

Pełne fotki: https://imgur.com/a/pVZaCph

Wynajme mieszkanie w Gdańsku, fajna lokalizacja (Chełm, przy samym tesco). Fotki jak niżej, 4 pokoje (3 sypialnie i salon), raczej całość, ale jak nikogo nie znajdziemy to mogą być pokoje po 700zł od osoby.

Mieszkanie w nowym budownictwie pod adresem Cienista 28, bardzo słoneczne! Całość 2200 + opłaty (czynsz 450zł i prąd zależnie od zużycia).

4 pokoje, z czego 3 to sypialnie (10, 10 i 12m) i jeden to salon. Każda z sypialni ma szafe, rozkładana kanape do spania i biurko. 65m, duży balkon narożny, rzut beretem do tesco (dosłownie!), miejsce parkingowe, a obok ogromny parking publiczny + dodatkowo w Tesco masa miejsc. W najbliższej okolicy autobus i przystanek tramwajowy (Sikorskiego).

W łazience pralka, prysznic, w kuchni jest zmywarka i normalnej wielkości lodówka. Jest też mikrofalówka i piekarnik który ma funkcje pieczenia na parze.

Właściciele są w porządku, nie robią problemów. Sąsiedzi też są super, a pary z dziećmi mieszkają dopiero dwa piętra wyżej, więc jest cicho i spokojnie :)

Stolika z salonu na zdjęciu obecnie nie ma w mieszkaniu - zamiast tego jest stolik z ikei, ale możemy spytać właścicieli o możliwość przywrócenia tego ze zdjęcia.

Można wynając 3 pokoje osobno, ale trzeba wynająć wszystko na raz, nie szukamy na razie pojedynczych osób na pokoje.

Jeśli ktoś chciałby obejrzeć mieszkanie albo byłby zainteresowany wynajmem - proszę o wiadomość prywatną albo telefon pod numerem 511304595.

#gdansk #trojmiasto #mieszkanie #wynajem
Pobierz Rabusek - Pełne fotki: https://imgur.com/a/pVZaCph

Wynajme mieszkanie w Gdańsku, f...
źródło: comment_ITYE0wFyPiZNwPltSCW78ZH9ChEGMsTO.jpg
  • 19
@mietkomietko: Chyba że nie mogą być 30 lat uwiazani z jednym miejscem - wtedy wynajmą.
To raczej mieszkanie dla 2-3 studentów którzy mają dobrą sytuacje finansową albo kogoś kto robi w IT.

No a zawsze jak chcesz możesz wynająć mieszkanie z meblami sprzed 50 lat, nikt nie broni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krootki: jak zarabiasz 3k netto i chcesz wynająć mieszkanie to po co się pakować do 65m. Wtedy bierzesz kawalerkę i cena jest odpowiednio niższa. Nikt nie będzie wynajmował mieszkania za bezcen. A cena jest ustalona przez rynek. Skoro jest mnóstwo mieszkań wynajmowanych po 2k bez większego problemu, to czemu nagle masz zjeżdżać z ceną. Mnóstwo ludzi na takie mieszkanie stać. Nie wiem co w takiej cenie jest januszerka. Każdy chce jak
jak zarabiasz 3k netto i chcesz wynająć mieszkanie to po co się pakować do 65m.

@Nie_znany: No właśnie o tym pisałem. Na uj jednej osobie mieszkanie z tyloma pokojami. To znaczy jak kogoś stać to sobie bierze takie duże no ale nie są to osoby zarabiające 3 tysiące.
Na uj jednej osobie mieszkanie z tyloma pokojami.

@krootki: ja jak wynajmowałem to przyznam sie szczerze że myślałem że to są 3 pokoje (bo PRAWDZIWE janusze z reguły wynajmują salon kolejnej, 4-tej, osobie, ten właściciel raczej sie na to nie godzi, bo szukał 3 studentów albo jednej pary / osoby)

A po co jednej osobie mieszkanie z tyloma pokojami:
- Jeden jako sypialnia (są ludzie którzy nie śpią na kanapie xD)
@Rabusek: No wszystko masz rację, tylko takie potrzeby mieszkaniowe mają osoby raczej zarabiające więcej niż te 3 tysiące, ewentualnie pary/małżeństwa, które łącznie zarabiają znacznie więcej. Ja mówię o tej wspomnianej jednej osobie zarabiającej 3 tysiące. Takiej osobie w Gdańsku ciężko będzie nawet znaleźć w miarę tanią kawalerkę a co dopiero mieszkanie 65m2 :)
Takiej osobie w Gdańsku ciężko będzie nawet znaleźć w miarę tanią kawalerkę a co dopiero mieszkanie 65m2 :)

@krootki: prawda, takie osoby nie mieszkają w gdańsku / mieszkają z rodzicami / w akademiku / z 5 osobami na mieszkaniu 2-3 osobowym ;)
@Rabusek W sam raz dla 10 Ukraińców, bo z taka cena Janusz ciężko będzie miał znaleźć przeciętny a osobę.

@mietkomietko: Nie przesadzasz? Każdy z 3 lokatorów prócz pokoju dostaje do dyspozycji duży pokój dzienny za 850 ze wszystkim. Gdyby nie było salonu to było by drogo, ale jest salon.