Aktywne Wpisy
WielkiNos +10
Co sądzicie o takim prezencie na walentynki?
#walentynki #prezent #zwiazki #seks #niebieskiepaski #pytaniedoniebieskichpaskow #ankieta
#walentynki #prezent #zwiazki #seks #niebieskiepaski #pytaniedoniebieskichpaskow #ankieta
Co sądzisz o takim prezencie na walentynki?
- Tak, chętnie bym wykorzystał 13.8% (148)
- Żałosne w ch&j 81.2% (873)
- Trudno powiedzieć 5.0% (54)
RenkaRenkeMyje +853
„Dałem światu prawdziwe serce i dałem mi wszystko, co kocham. W końcu żyję jak człowiek, duch nie jest jak duch… Dlaczego ten świat jest taki zły! Gdzie jest światło, sprawiedliwość Gdzie to jest?” Xiaozhen ciągle wzywała, opowiadając wewnętrzny ból i walkę, ale kiedy Xiaozhen popadła w rozpacz i straciła wszelką nadzieję, usłyszała wezwanie Boga „Kiedy jesteś strudzony i zaczynasz odczuwać osamotnienie tego świata, nie dziw się, nie płacz. Bóg Wszechmogący, Stróż, przyjmie cię z otwartymi ramionami w każdym momencie”. W końcu wróciła do Boga, poczuła ciepło i miłość, której nigdy wcześniej nie miała.
Wiara, nadzieja i miłość | Dramat muzyczny „Historia Xiaozhen” | Muzyka chrześcijańska 2019
Xiaozhen była kiedyś dobrą Chrześcijanką o czystym sercu, która zawsze postępowała szczerze w stosunku do przyjaciół. Jednak stali się oni jej wrogami, gdy zwęszyli w tym interes. Doświadczywszy tej tragedii, Xiaozhen została zmuszona do porzucenia swojego prawdziwego serca i wcześniej wyznawanych zasad. Zaczęła postępować wbrew swojemu sumieniu i dobremu usposobieniu i pogrążyła się w bagnie złego świata… Gdy Xiaozhen popadła w niełaskę i zaczęła kroczyć ścieżką demoralizacji, została zdeptana przez świat oraz pokryła się bliznami i sińcami. Zabrnęła w ślepą uliczkę. Kiedy Xiaozhen popadła w rozpacz i straciła wszelką nadzieję, szczere wezwanie Boga Wszechmogącego wreszcie obudziło jej serce i ducha…
Kościół Boga Wszechmogącego Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.godfootsteps.thechurchofalmightygod&hl=pl
Kościół Boga Wszechmogącego App Store:https://itunes.apple.com/es/app/quan-neng-shen-jiao-hui/id1166298433