Aktywne Wpisy
salanderek +318
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +167
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Mam problem dopiero z adaptacjami historycznych historii, sądzę że tam już odwzorowanie powinno być przynajmniej zbliżone do oryginału
@ammore: tak się tworzy fake newsy :) Poszło o to, że w teatrze odgrywano Harryego Pottera (historia z HP ale nie napisana przez JK). I kobieta, która grała Hermionę była czarna, przewinęło się mnóstwo komentarzy, od nie-rasistów że profanacja, że czarna zagrała białą Hermionę. I JK skomentowała to tylko, że Hermionę może grać ktokolwiek, nawet czarny, a w książce
Fani od dawna podejrzewali, że tak jest.
https://www.quora.com/Was-Grindelwald-gay-Did-he-love-Dumbledore
Posty z 2014 roku.
JK to po prostu potwierdziła.
W książkach nie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@bolczan:
@bolczan: Pokaż fragment w książce choćby sugerujący coś podobnego. Bzdura, żadni fani nigdy coś takiego nie podejrzewali, rozumiem, że środowisko LGBT potrzebuje jakiś bohaterów nawet fikcyjnych, ale te tweety Rowling były długo po wydaniu książek.
@djtartini1: @zwirz: wiadomo o tym od 2007 roku. Nie rozumiem skąd nagła podnieta tą informacją
@bolczan: wiadomo to już od czasu krótko po premierze 7 części HP