Wpis z mikrobloga

@zwirz: nie wiem co to za gość. On sobie robi heheszki ze swojego nazwiska, czy w książkach o Harrym Potterze znalazł się wątek homoseksualny?
  • Odpowiedz
@zwirz: akurat że Dumbledore jest gejem bylo spoko, bo to wszystko się wtedy łączyło w całość fajnie. Ale jakieś #!$%@? typu czarna hermiona to no #!$%@? nie przesadzajmy xD
  • Odpowiedz
  • 3
@zwirz: akurat że Dumbledore jest gejem bylo spoko, bo to wszystko się wtedy łączyło w całość fajnie. Ale jakieś #!$%@? typu czarna hermiona to no #!$%@? nie przesadzajmy xD

Nie Hermiona, a Lestrange, gdzie w HP jest biała niczym mąka, a w zwierzętach czarna...
  • Odpowiedz
  • 1
@Baklee: przecież w Potterze jest Bellatrix Lestrange, a w zwierzętach Leta Lestrange - dwie inne osoby xD

A, to stąd mi się pokręciło :D to przepraszam. Czyli Hermiona stała się czarna, serio?
  • Odpowiedz
  • 6
@Baklee W musicalu, tak.
I z tego co wiem Rowling wpisała ten fakt w kanon, mimo tego, że w książce są opisywane jak Hermiona blednie itp
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 110
@zwirz: @motaboy: @ammore: @humantezczlowiek: tu chodzi o to że Rowling ostatnio #!$%@? i wypisuje na Twitterze, że. Np ta i ta postać zawsze były gay, tamta jest no binary, tamta coś innego, no #!$%@? żenade jakby stwierdziła nagle że lgbt jest cool i teraz wszystkie jej postacie takie są xD co #!$%@? też ludzi lgbt bo trywializuje w idiotyczny sposób problem podejścia do orientacji
  • Odpowiedz
@Smoler:
A w książkach Sapkowskiego było o pokiereszowanym biuście Triss Merigold, a nikomu w Polsce nie przeszkadzały cycki w grze.
To tylko adaptacja, nie składanie mebli z IKEI - pozmienianie tego i owego jest akceptowalne. Mało kto rozdziera szaty o te wszyskie rzeczy co Jackson zmienił w LOTRze.
  • Odpowiedz