Aktywne Wpisy
ifritti +181
Ej to liczenie czarnoskórych npc na trailerach i sprawdzanie czy w grze można wejść w homoseksualne interakcje to jest jakiś trigger na ukryte pragnienia odklejonych graczy? Jak w grze można się dupić z chłopem to muszą tak pokierować grą żeby się to zdarzyło i dlatego im tak zależy żeby gra nie dawało takich możliwości? Nie potrafią się powstrzymać przed ukrytymi pragrnieniami, czy o co ten cały krzyk?
Jak gra jest dobra, tak
Jak gra jest dobra, tak

IntruderXXL +64
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

Jestem właśnie w trakcie ustawiania goteka w A500 na kablu, z boot selectorem no i nie działa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zworka ma być ustawiona na DS0 i tak jest ale za kij nie wiem do czego służą te kable przy zworce - żółty i zielony. Na żadnym przykładzie w necie ich nie ma.
Kiedy gotek jest podłączony na disc drive, boot selector ustawiony na wewnętrzną stacje to ona nie startuje a po odłączeniu goteka z DD dyskietki ładują się normalnie. Ktoś wie co z tym zrobić albo wskazać jakieś rozwiązanie na necie? Szukam ale póki co niewiele widać.
Gotek działał normalnie jak był podłączony kiedyś zamiast oryginalnej stacji.
źródło: comment_UZI2yQlY78n3LQrpXBnIAmPLeaE5pO0E.jpg
Pobierzźródło: comment_BHn9PjncRa1fXUHOnklzYTMhWucRQkCz.jpg
PobierzCała nauka informatyki, gdzie zawsze powtarzali, że czerwony pasek na taśmie sygnałowej zawsze ma być od strony zasilania poszedł w las :P
jeszcze jedna sprawa - na kablu sygnałowym masz w "kokardkę" (kilka żył odwrócona)
W którym miejscu w kokardkę?
@tank_driver: ok, czyli to nadal niczego nie zmienia w moim problemie.
Zaczynam podejrzewać, że coś nie tak z zasilaniem jest z kabla z DD.
A dzień dobry! Już od jakiegoś czasu jestem na PPA.
Jak ktoś kiedyś trafi na ten wątek z podobnym problemem to napiszę, że problem już rozwiązany:
wtyczka jest szersza niż port i należało ją włożyć z lekkim przesunięciem w prawo - i wtedy zaskoczyło tak jak powinno.