Wpis z mikrobloga

@So_I_Scream: Od miesiąca mam skład, który na papierze nie jest wybitny, cena tych graczy spada gwałtownie, ale granie nim sprawia mi przyjemność i zupełnie mnie nie obchodzą jakieś crashe rynku. Regularnie trwonię coinsy na ligowe SBC by zdobyć wszystkich fioletowych piłkarzy (głupie hobby, ale mam już ich 30) i trzymam kilku piłkarzy na potencjalnie ciekawe SBC z Bundesligi. Sancho FS staniał o 200k, Renato Sanches o 130k, Rijkaard o 100k -
@gosolution: jeżeli teraz duża ilość graczy sprzedaje składy to pewnie będą inwestowali te pieniądze w karty pod sbc czyli najczęściej 83 i 84. Najlepiej teraz kupić karty grywalne i sprzedać je jak cała rzesza ludzi sprzedająca je teraz, będzie chciała je odkupić.
czyli najczęściej 83 i 84. Najlepiej teraz kupić karty grywalne i sprzedać je jak cała rzesza ludzi sprzedająca je teraz, będzie chciała je odkupić.

@khyn: duża część 83 i 84 już i tak skoczyła do góry
@khyn: niby tak, tylko kyliana w sobotę sprzedawałem po 207k a dzisiaj kosztuje 184k, tylko nie wiem czy przez urodziny FUT wzrośnie jego cena, według mnie niekoniecznie. @So_I_Scream: 83 i 84 idą do góry bo ludzi inwestują w te karty. Ja właśnie sprzedaje swoje 84, które były kupowane jak kosztowały koło 2,5 -3k.
@gosolution: inaczej - inwestycje robiło się tydzień temu jak rynek kwiczał, teraz zaczynaja się nerwowe ruchy spoźnialskich na których to najlepiej zarabiają spekulanci.

Ja właśnie sprzedaje już ify - Van Persie kupowany po 13k tydzień temu, schodzi teraz po 25k
@So_I_Scream: nie powiedziałabym, wczoraj kupiłam 2 ify po tańszej cenie, Szczęsny 89 za 78k KT (wcześniej ok 85k kosztował) i if Lacazette 87 186k (wcześniej ponad 200k latał). Xbox one jak coś.