@reflex1: bardzo spoko Mirkiem jesteś. Bardzo pozytywnie cię kojarzę z tego portalu. Wielka szkoda, ale może odejście właśnie tak zasłużonych użytkowników w pewien sposób zwróci uwagę Moderacji. Trzymaj się, wszystkiego dobrego :)
@reflex1 no i kolejny konkretny mirek usuwa konto... niedlugo zostanie tu sama neuropa a wykop zrobi tryb dzienny nocny i teczowy.
To co sie tu odwala od jakiegos czasu jest niesmaczne a administracja ma to w dupie.
Jak u mnie na forum moderator odwalal samowolke albo jakies wojenki z uzytkownikami to moderatorem przestawal byc. Tutaj czuje sie jakby nikt nad nimi nie panowal. Kompletna anarchia...
@reflex1: To jest z-----e. Ja pierwsze konto założyłem jakoś z 10 lat temu, może lepiej. Jeszcze miałem iphona 3gs i jak robili appke na iOS do wysyłałem do @dstranz logi z crashow. Fajnie to wszystko działało.
Teraz to powinni zatrudnić rumuna żeby ich ogarnął, ale im sie nie chce. Hajs wpada to po co komplikować
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
Komentarz usunięty przez autora
To co sie tu odwala od jakiegos czasu jest niesmaczne a administracja ma to w dupie.
Jak u mnie na forum moderator odwalal samowolke albo jakies wojenki z uzytkownikami to moderatorem przestawal byc. Tutaj czuje sie jakby nikt nad nimi nie panowal. Kompletna anarchia...
Powodzenia w zyciu. Moze bedziesz mial
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_GMhWM9K3Kc3x4JZNAj7PsiVItaWDD0I9.jpg
PobierzTeraz to powinni zatrudnić rumuna żeby ich ogarnął, ale im sie nie chce. Hajs wpada to po co komplikować