Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@reflex1: bardzo spoko Mirkiem jesteś. Bardzo pozytywnie cię kojarzę z tego portalu. Wielka szkoda, ale może odejście właśnie tak zasłużonych użytkowników w pewien sposób zwróci uwagę Moderacji. Trzymaj się, wszystkiego dobrego :)
  • Odpowiedz
@reflex1 no i kolejny konkretny mirek usuwa konto... niedlugo zostanie tu sama neuropa a wykop zrobi tryb dzienny nocny i teczowy.

To co sie tu odwala od jakiegos czasu jest niesmaczne a administracja ma to w dupie.

Jak u mnie na forum moderator odwalal samowolke albo jakies wojenki z uzytkownikami to moderatorem przestawal byc. Tutaj czuje sie jakby nikt nad nimi nie panowal. Kompletna anarchia...

Powodzenia w zyciu. Moze bedziesz mial
  • Odpowiedz
@reflex1: To jest z-----e. Ja pierwsze konto założyłem jakoś z 10 lat temu, może lepiej. Jeszcze miałem iphona 3gs i jak robili appke na iOS do wysyłałem do @dstranz logi z crashow. Fajnie to wszystko działało.

Teraz to powinni zatrudnić rumuna żeby ich ogarnął, ale im sie nie chce. Hajs wpada to po co komplikować
  • Odpowiedz
ja w ramach protestu daje minusy zamiast plusów, zakopuje zamiast wykopywać i blokuje użytkowników zamiast obserwować i vice-city-wersa (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz