Wpis z mikrobloga

Tak siedzę i powiem Wam że niwersum było świetne jak były śledziki, radość z każdej paczki, brak węgla bożego.... usuwany kanał co jakiś czas... a teraz to jest za przeproszeniem g---o :-D donejty i ogólny dobrobyt zniszczyły szkolną... szczerze mówiąc coraz mniej mi się chce to oglądać.
Knura jeszcze oglądam... suchego już w ogóle nie....

eh może jeszcze kiedyś wrócą te złote czasy? :-D

#janlos
#suchodolski
#kononowicz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotr-matej: ja lubiłem Szkolna za Niemieckiego. Wyścigi na kanapeczki itp. I tę kulturke lubiłem. Jak Wojtek i Krzysztof mówili per PAN do siebie nawzajem. A teraz to takie danielmagicale są. Bywają wyjątki ale no takie szambo się zrobiło.
  • Odpowiedz
@piotr-matej: wystarczy że pasożyt suchodolski zostanie usunięty a powróci stary klimat szkolnej. Niemiecki znowu będzie dyrektorem i będzie miał dwie małpki : Łosia i Knura. Lalusiowi niestety ego zbytnio urosło i uważa się za króla uniwersum, a tak naprawdę jest niczym. Musi to zrozumieć a wyprowadzka ze szkolnej na jakiś czas mu w tym pomoże.
  • Odpowiedz
@piotr-matej: KURŁA KIEDYŚ TO BYŁO, nowoszkolni nie znajo, odcinek 14154

ja na ten przykład nigdy nie lubiłem i raczej nie polubię inscenizowanych scenek. To jak oglądanie teatrzyku w wykonaniu niepełnosprawnych. Zresztą jakoś w okolicach powrotu Meksyka na łono szkolnej, Niemiec nagrał parę filmów w tym klimacie i jak dla mnie to był cringe w c--j.
  • Odpowiedz