Wpis z mikrobloga

Microsoft oficjalnie wycofuje z polskiego rynku Xbox Series X. Oto co mi odpowiedzieli na supporcie:

"The unavailability of the Xbox Series X in markets like Poland and some European countries is largely due to Microsoft's strategic shift towards focusing on cloud gaming and subscription services like Game Pass, rather than on promoting or distributing physical consoles. This change comes in the wake of lower-than-expected sales in these regions. As a result, Microsoft has reduced its marketing efforts for Xbox hardware in favor of other gaming services"

()

Sytuacja Xbox Series S pozostaje niejasna.

#xbox #xboxone #xboxseriesx #konsole #gry #playstation #ps5
Tetsuya - Microsoft oficjalnie wycofuje z polskiego rynku Xbox Series X. Oto co mi od...

źródło: featured-24

Pobierz
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Tetsuya dlatego jako stary konsolowiec tym razem kupiłem pieca i wywaliłem jaja na konsole. Bardzo w-------m się na obecną sytuację na rynku i te ceny mimo, że pierwotnie miałem kupować XSX bo stary One już miał coraz mniej nowszych tytułów.
  • Odpowiedz
@Tetsuya: to jak się skupiaja ns cloud gamingu to niech dadzą apke game passa na wiecej telewizorów niż tylko na samsunga i dla mnie bedzie wystarczajco
  • Odpowiedz
Im szybciej sobie złożycie PCta pod gierki tym lepiej dla was

@PieknyWojciechPostrachDziewic: Wystarczy, ze musze uzywac PC do pracy. Pozniej juz tylko sofa i pad.

Nie, trzymanie PC w salonie jak jakis totalny nerd i psucie estetyki mieszkania nie wchodzi w gre. Poza tym, przy PC jest za duzo j-----a sie, tutaj stery do aktualizacji, tutaj wywala jakis blad i trzeba edytowac chu** wie jakie configi.

Konsola jest idealna dla
  • Odpowiedz
Kto choć trochę ogarnia temat kupuje konsole (nowe lub refub) w zagranicznych sklepach nawet kilkaset złotych taniej niż w Polsce, więc pewnie to zauważyli i stąd taka decyzja.
  • Odpowiedz