Aktywne Wpisy
mickpl +3808
Zawołam do tego wpisu jak pojawi się info, że w miejscu Marywilskiej 44 powstanie nowoczesne osiedle XD
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
tojapaweu +36
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
Nadchodzą ostatnie godziny tworzenia swych kuni, więc spieszcie się, twórzcie, patatajajcie!
Dla wygody:
Tutaj jest post z zasadami gry, tworzenia kunia i innymi pierdołami, które mogą ułatwić wam życie w małym, autystycznym świecie kuni.
Natomiast tutaj mamy temat do zadawania pytań. Może się nie pojawią, ale mogą się pojawić, więc jak się pojawią to dobrze taki wpis mieć.
No i główna atrakcja, ankiety do tworzenia kuni:
Kary
Siwy
Gniady
Dereszowaty
No i niezmiennie zachęcam do obserwowania tagu #kunieabsurdalnie a jak nie chcecie obserwować, to dajcie na czarną i nie trujcie dupy.
Chyba nie myślicie, że zawsze będzie mi się chciało bawić w mirkolisty. xD
@rak_codzienny @Pas-ze-mna-owce @Yokaii @pocotosienoginoco @Stalowa_Figura @Zeroskilla @Sirsherwood @Stah-Schek @Flameg