Wpis z mikrobloga

Szukam baterii do #iphone 6s. Niestety przespałem wymianę w autoryzowanych w spoko cenie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Gdzie mogę znaleźć w porządku baterie?

Wołam @ptasiek2 odnośnie anitraxa na Allegro i @Pan_Slon odnośnie 4gsm.pl. Czy macie jakieś opinie?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kcpi: kupowałem kilka razy u nich, jeżeli było w opisie że są oryginalne to prawdopodobnie były. Ani iPhone ani iPad nie ma nigdy problemu z nimi
  • Odpowiedz
@kcpi: 4gsm.pl tylko baterie do 5s zamawialem bo tego nie mam ;) Ori z demontazu ale nie byla nowa ok 200 cykli ma. Plus ze oryginał, duzo lepszy uzywany ori niz kupa-zamiennik, w zasadzie moge polecic.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pan_Slon: tzn oryginalne (nowe) na 4gsm to mało używane oryginały z demontażu? Też wolałbym lekko używany oryginał, niż takiego wariującego blue stara, którego pokazywałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ptasiek2: co do ograniczonej dostępności baterii to słyszałem, dlatego właśnie wolę się upewnić. A anitrax wygląda nawet legitnie
  • Odpowiedz
tzn oryginalne (nowe) na 4gsm to mało używane oryginały z demontażu?

@kcpi: tylko do 5S zamawiałem i tylko na podstawie jedej sztuki pisze, drugiej nie mialem kiedy odpakowac.

Jezeli bys chcial i znajdzie się wiecej zainteresowanych to moge odezwac sie do 4gsm z prosba o podeslanie baterii do weryfikacji i cos ogarnac z testow.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pan_Slon: ja jak najbardziej byłbym za takim testem baterii z Allegro/4gsm (teraz zauważyłem, że na 4gsm jest napisane, że to bateria z demontażu, max 10% zużycia), nawet mógłbym zamówić do Ciebie i opłacić później przesyłkę do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz