Wpis z mikrobloga

@desertue: czekaj, jest inny bilet dla kobiet i mężczyzn? Ja mogę ustąpić osobie starszej albo z małym dzieckiem ale jak nie ma podstaw ku temu to niestety ktoś musi stać. Wątpię aby kobieta napisała, że to niesprawiedliwe, że wejścia do pubów mają darmowe albo darmowe drinki więc oddajmy ten przywilej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja tam się nie znam, ale jak widzę że wręcz wbiega do komunikacji jakaś stara prukiew, normalnie na chodzie, nówka funfel w areodynamicznym berecie i zaczyna się sapać że 'dzie miejsce dla niej' i szturcha wszystkich przeszczepami to udaje martwego albo śpie. Stary dziad nigdy nie będzie tak stary jak stara baba.
  • Odpowiedz
@desertue: Dlaczego niby mają obcym ludziom w sile wieku ustępować miejsce? To jest to równouprawnienie w końcu czy nie? Jakiejś obcej kompletnie babie, która wcale nie musi zasługiwać na ustąpienie, mam ustąpić bo jest innej płci niż ja?
  • Odpowiedz
@desertue: Na #!$%@? mam gówniaka puszczać? Jak byłem mały to zawsze było odwrotnie i to ja jako młody miałem ustąpić miejsca. Dzieciak ma młode i zdrowe nogi a kwestia braku chęci stania jest wyłącznie psychiczna.
  • Odpowiedz
Jadę #skm kobiety i dzieci stoją a zniewieściali chłopacy

@desertue: Probuje sobie wyobrazic co by mi matka zrobila, gdybym majac te 6 czy 8 lat siedzial w autobusie gdy ktos dorosly musi stac...
  • Odpowiedz
@desertue: to sam sobie stoj, jak sie nie szanujesz i bedziesz stal bo inny czlowiek ma cipe to pozdro xD
ewentualnie jak wchodzie i widze ze wchodzi akurat tez kobieta, zwlaszcza starsza to sie nie pcham pierwszy daje jej szanse ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a raz prawie zostalem zwyzywany bo chcialem ustopic miejsca, na szczescie skonczylo sie na tym ze po prostu usiadla (
  • Odpowiedz