Wpis z mikrobloga

Te kołowce na lf to rak taki ze mała bania, goscie w ruchu to maja chyba 90% przebic, ty jak go trafisz za 20razem to w koło i jedzie dalej.
Do tego nerf zarobków. Już mi nerwow brakuje. #worldoftanks #wot
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@garnuszek tez gram juz ponad 6 lat. Wydalem na te gre moze ze 100 zl lacznie. Uwazam ze najwiekszym problemem tej gry to jest spamowanie czołgami premium. Teraz w tej grze trzymaja mnie znajomi ale to co sie dzieje to jest masakra i odechciewa sie grac. A te kolowce to juz apogeum. Szkoda ze wot nie ma jakiegos dobrego konkurenta
  • Odpowiedz
@normalny_swir mnie dobiły premium pociski za normalne kredyty, gdy wszyscy zaczeli strzelac z golda czołgi ciężkie staly sie niegrywalne i całkowicie zmienilo to rozgrywke nie wspominając juz o złotych modułach za te nową walutę
  • Odpowiedz
@normalny_swir: Na FL są najgroźniejsze, bo tam jest mapa otwarta, czyli raj dla nich. Co do randomów to one są dobre na każdej mapie, bo zawsze mogą kogoś szybko znaleźć i objechać. Inne czołgi mają więcej wad i nie sprawdzają się na wielu mapach.
  • Odpowiedz
@normalny_swir a myślisz ze dlaczego ma tak mocne te burzaki? By w pełnej jeździe zawsze cos trafić i urwać hp, nawet auto aima mu wspomaganego dali by latwiej się nim grało. Jak by nie mogli tego na wszystkich czołgach dać. Zasady sterowania powinny być takie same na wszystkich pojazdach.
Drzewkowe pojazdy stają sie kupą. Kiedyś frajdą było expienie czołgów z drzewka. Teraz ktoś jeszcze expi normalną drogą?
  • Odpowiedz
  • 0
Czolgami ciężkimi nie ma co wchodzic na lf. Teraz czy to atak czy obrona to chmara kolowcow wpada na kapa i po bazie. Jeszcxe jak mnie wkur... to jak kolowiec przeslixnie sie przez obrone i pojedzie sobie strzelac do dzial a ty musisz sie wracac po jednego dziada
  • Odpowiedz