Aktywne Wpisy
Sebastix +431
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +327

Ma mi to montować sprawdzona firma, ale wiadomo, strzeżonego Pan Bóg strzeże, a i ja nie byłbym sobą gdybym nie wykorzystał okazji żeby dowiedzieć się jak najwięcej.
No to tak drogie Mireczki - na co szczególnie zwrócić uwagę jak mi będą wywalać stare okna i montować nowe? Póki co udało mi się ustalić, że prawidłowy montaż (poza takimi rzeczami jak wypoziomowanie, nie porysowanie samego okna itp) powinien wyglądać w ten sposób, że dookoła okna idzie pianka poliuretanowa, na to - od zewnątrz - taśma paraprzepuszczalna, a od środka paraizolacyjna.
Coś jeszcze powinienem wiedzieć? Na coś więcej zwrócić uwagę? :)
#remontujzwykopem #budujzwykopem #okna #windows ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_ilkomJGwpkRT9kBlUiXBoMKqmtNJrRLA.jpg
Pobierz@Harmonijka: A jak dom ma już jakieś okna wstawione to co zrobić? Burzyć i od nowa stawiać chałupę?
źródło: comment_kN3H084wQ7kZtALpT0Aw9NdTziIX2djL.jpg
Pobierzźródło: comment_UgKt2U3riRQ1qWw5RS1gia5N3EWpULma.jpg
Pobierzźródło: comment_0EapX9ejMyxwP8pos1mFCWpLSRIlydCG.jpg
Pobierzźródło: comment_IUIEKQGier3wxQ0EIaE9w0khLT5fdyP2.jpg
Pobierz