Jak on nie pójdzie za to siedzieć przynajmniej kilkanaście miesięcy to ja nie wiem jak w tym kraju dalej żyć
Przypominam że to nie powinno być klasyfikowane jak normalne pobicie a jako że szczególnym okrucieństwem albo usiłowanie zabójstwa albo z uszczerbkiem na zdrowiu zależy jak prokuratura to uwzględni albo Małysza prawnik (o ile weźmie ) wywalczy ale nie za ciekawie to wygląda dla meduza
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Jak on nie pójdzie za to siedzieć przynajmniej kilkanaście miesięcy to ja nie wiem jak w tym kraju dalej żyć
Przypominam że to nie powinno być klasyfikowane jak normalne pobicie a jako że szczególnym okrucieństwem albo usiłowanie zabójstwa albo z uszczerbkiem na zdrowiu zależy jak prokuratura to uwzględni albo Małysza prawnik (o ile weźmie ) wywalczy ale nie za ciekawie to wygląda dla meduza