Aktywne Wpisy
lunaexoriens +3
Jak można na stałe mieszkać z rodzicami w późnym wieku? Rozumiem, odkładanie pieniędzy, ale na litość boską, nie macie takiego poczucia, że zwyczajnie marnujecie życie? Pewnie nie, bo to bagno już was wciągnęło i przywykliście. A potem zdziwienie, że tyle ludzi ma problemy psychiczne, jak trzydziestolatek siedzi w domu rodzinnym ze starymi ludźmi, czasem nawet innego życia nie zna. Jak w mieście ten dom, to jeszcze pół biedy, ale w małej miejscowości?
JackStump +81
Mam 2 głośniki JBL STAGE 602 z przodu w moim Stilo. Grają wyśmienicie.
Lepszy dźwięk będzie jak kupię dodatkowe dwa na tył, czy może najtańszą skrzynię basową do bagażnika? Słucham głównie muzyki elektronicznej.
Dodawanie dodatkowych głośników w tylnej parze drzwi dużo nie poprawi chyba że wozisz więcej osób w aucie
https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/subwoofer-lark-freebass-cube-10p-passive-box
Takie coś wystarczy? Nie chcę się bawić we wzmacniacze. Jeśli Twój Blaupunkt jest tani to co z tym Larkiem? :D (chodzi koło 130 zł)
Brakuje mi samego dołu z racji że te JBLki grają od 45
wygłuszysz drzwi to zobaczysz że zagrają dołem :D
Patrz teraz masz otwartą puszkę (drzwi) a gdy wygłuszysz to zamykasz te puszkę i robi się po prostu zamknięta skrzynia :D ja gdy pierwszy raz wygłuszyłem w swoim aucie drzwi byłem w mega szoku ile basu zyskały :D
A jak chcesz ciąć koszty to szukaj suba używkę np na jakiejś grupie
Jeżeli zależy na samym basie to skrzynia plus wzmak, drzwi wtedy nie trzeba wygłuszać.
Można też kupić wzmacniacz do przedniego zestawu i wygłuszyć drzwi, koszta podobne
@Gostas: bez procesora dźwięku nie zbudujesz "sceny" (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞