Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Życie potrafi rozczarować, ja rozczarowany jestem swoim życiem seksualnym. Do tego stopnia, że niemal straciłem zainteresowanie seksem. To wszystko z mojej winy.
Zacznę od początku. Od roku mam małżonkę, razem jesteśmy już 10 lat. Jest piękna, dobrze się dogadujemy i uwielbiamy razem spędzać czas. Niestety mamy różne potrzeby seksualne. Mojej żonie starczy raz na miesiąc, czasem raz na dwa miesiące. Przez większość życie seks może dla niej nie istnieć.
Życie potrafi rozczarować, ja rozczarowany jestem swoim życiem seksualnym. Do tego stopnia, że niemal straciłem zainteresowanie seksem. To wszystko z mojej winy.
Zacznę od początku. Od roku mam małżonkę, razem jesteśmy już 10 lat. Jest piękna, dobrze się dogadujemy i uwielbiamy razem spędzać czas. Niestety mamy różne potrzeby seksualne. Mojej żonie starczy raz na miesiąc, czasem raz na dwa miesiące. Przez większość życie seks może dla niej nie istnieć.
W nowych wiadomosciach w ciagu 5 minut; psycholozka ktora sama potrzebuje pomocy (wary napompowane, szalenstwo w ocazach) ksiadz gej ktory jest z tego dumny, fragment Tuska ktory mowi, ze minister czy ministra to bez roznicy, niech kazdy okresla sie jak chce.
Dlaczego nie moze byc po prostu normalnie? Zamowst tego mamy kolejna pralnie mozgow, ale z drugiej strony.
Dlaczego albo sa do wyboru “prawicowi” odklejency albo lewaki?
#tvpis #tvpiscodzienny #bekazlewactwa #bekazprawakow #
Dlaczego nie moze byc po prostu normalnie? Zamowst tego mamy kolejna pralnie mozgow, ale z drugiej strony.
Dlaczego albo sa do wyboru “prawicowi” odklejency albo lewaki?
#tvpis #tvpiscodzienny #bekazlewactwa #bekazprawakow #
#smiesznypiesek
Komentarz usunięty przez autora
@siws00n: Więcej mózgu od karyn z wózkami.