Aktywne Wpisy
WielkiNos +866
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WielkiNos +447
Czaicie, że lewacy są tak niedouczeni, że nie ogarnęli jeszcze, że pocisk porusza się szybciej niż dźwięk?
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
#medytacja #buddyzm
@Sercio: tego nie powiedział Jezus
Też tak miałem ale zdałem sobie sprawę że mimo że wiem sporo to jest dopiero na początku drogi poznania
I kogo nie zrozumie przyjaciel, ty rozumiesz jego?
Szczęścia nie ma w księgach, nie ma w przedmiotach i nie ma w rytuałach.
Nie ma nic wyjątkowego w tym że ktoś medytuje, lub tego nie robi.
Ale rozumiem jeżeli chodzi o ten stan, niedopasowania. Też się zastanawiam czy to tak ma
@13czarnychkotow To musiało mi się pomylić, wydaje mi się że nauczał tego w którejś z przypowieści
@RandyBobandy A ja różnie, w większości czasu przebywam sam choć wiem że nie jest to zdrowe dla mojego stanu umysłu i jednak rozmowa z kimś, czasem obojętnie z kim, obojętnie o czym może ten
@Nyapi: Masz rację, nie znasz się. :) Wyzbyciu się ludzkości? Wręcz przeciwnie. Chodzi o to, aby zacząć żyć pełnią życia na 100%. Można jedynie próbować wyzbyć się
Mógłbyś wyjaśnić czym jest umysł potrzebującego?
Hobby, sport to świetne uzupełnienie.
Dużo zdrowia!