Wpis z mikrobloga

#pago skradziono jakiś czas temu instagram,wczoraj wrzucił urywek z live'a w którym o tym wspomniał.
Nie wspomnę już o tym czego robić NIE WOLNO tj. miał jedno hasło w kilku miejscach.
2fa można sobie już wszędzie praktycznie włączyć,od niedawna też działa w aplikacji mobilnej wykop.pl (bo nie działało)
Instagramy,gmaile,facebooki,twittery,wykopy,twitche,youtuby i masa innych portali udostępnia taką opcję więc jeśli zależy Wam na Waszej prywatności to powłączajcie sobie tę opcję gdzie się tylko da.
Jestem po zaocznym LO,wcześniej miałem być hydraulikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) na studia nie poszedłem ale na temat #bezpieczenstwoit nawet w bardziej zaawansowanych sprawach nie da się mnie zagiąć.
Skromnym marzeniem jest dla mnie chociażby spróbowanie pracy w #itsecurity ,ale jednak jeszcze na tyle kumaty nie jestem. Jednak tę wiedzę którą potrafię przekazać prostym dla normika językiem przekazuję dalej.
@niebezpiecznik-pl Wam zawdzięczam zajaranie tematem bo to od Waszego portalu się zaczęło kilka dobrych lat temu. Stąd też reklama w komentarzu pod filmem który ma ponad 30k wyświetleń jest formą podziękowania (mój komentarz został wyróżniony tak więc jego widoczność jest spora).
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
adronix - #pago skradziono jakiś czas temu instagram,wczoraj wrzucił urywek z live'a ...

źródło: comment_FzyVvNdFJACwT1RWopzAmWOaH4BoOJsG.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach