Wpis z mikrobloga

@Tymariel: Trochę nie łapię, to w złotych, euro czy dolcach? Bo za 7 dych na pc to bym kupił, gra nie jest zła, na 30 lv te master i legendary trochę urozmaicają rozgrywkę, tak polatać postrzelać trochę to fajnie.
  • Odpowiedz
@Tymariel: Bo do gry nie będzie żadnych dodatków płatnych, a mikropłatności to tylko kosmetyka, gdzie nie trzeba kupować ichniejszej waluty, mam z 200k monet i nie mam co z nimi zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Devcio: argument ze to tylko kosmetyka tez jest śmieszny. Ja nie chce grać w grę za 70€ gdzie jeszcze jest festiwal kto ma więcej siana w portfelu by lepiej wyglądać xD
  • Odpowiedz
gdzie nie trzeba kupować ichniejszej waluty, mam z 200k monet i nie mam co z nimi zrobić

@Tymariel: A tego już nie doczytałeś, a te monety to się na bieżąco zdobywa ( ͡° ͜ʖ ͡°) plus będzie dropić kosmetyka ze skrzynek na wyższych poziomach.
  • Odpowiedz
@Tymariel: Tanio źle, bo to znaczy że gra słaba i przecenili. Drogo też źle ¯\_(ツ)_/¯ Wygląda na to że trzyma Anthem trzyma cenę, to się może zmienić dopiero jak Bioware da jakieś lipne rozszerzenie w marcu i okaże się że nie warto było czekać.
  • Odpowiedz