Wpis z mikrobloga

@oszty: trening, trening i jakoś idzie, poza tym żele energetyczne też wchodzą podczas biegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PilariousD: zgadza sie, jak ktoś chce budżetowo to śniadania i kolacje może spokojnie ogarniać ze sklepów typu żabka. Na śniadanko 2x onigiri za 8zł i można nawet się najeść. Na obiad już ramen, okonomiyaki, tańsze sushi za ok. 30-35zł i na kolacje jakieś danie ze sklepu znowu, wieczorem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@aukolb: Nie chcę być źle zrozumianym, jako "bez spinania dupy" miałem na myśli właśnie nie jedzenie tylko w combini, a jakieś street foody i kawiarnie. Ba, ostatniego dnia nawet na kebaba poszedłem, by zobaczyć czy swojski.
@PilariousD: ja na śniadanko zawsze jakieś bułki z mięsem lub onigiri z combini, najlepsze :D W sumie tak patrze to ja dziennie tak z 15zł wydaje na same dziwne napoje z maszyn :D

A w moim budżetowym to już mówiłem o zamknięciu się w 6k na 14dni, bez JR oczywiście. Samo Tokio, ewnetualnie Jokohama + Fuji

@atari_XE: Po Japonii, za 1000zł ma się nielimitowane podróże po Japonii na 7 dni.
@uabit: To tylko pułapka dla turystów, ogólnie to urban legend. Gdzieś tam kiedyś były sprzedawane użyte na prawdę, ale to prywatnie zza lady :D

Pytałem lokalsów o te automaty to jest tam słowo used po angielsku żeby turysty kupowali, ale nad tym jest napisane po japońsku, że są po prostu robione, żeby wyglądały na użyte :D