2 dni temu wyklikalem na #tinder ładną dziewczynę. Dzisiaj zauważyłem, że do mnie napisała (nie dostałem powiadomienia). Popisaliśmy, przeszliśmy na messenger, okazało się że chodziliśmy 2 lata razem do tej samej szkoły średniej nie pamiętam jej ona mnie w sumie minęło już 7 lat. Mamy bardzo podobne zainteresowania. Jutro idziemy razem na kawę i do kina ( ͡º͜ʖ͡º) trochę się cykam ale raz kozie śmierć. To wszystko mi wygląda jak to słynne "przeznaczenie" #wygryw #randkujzwykopem
Mamy bardzo podobne zainteresowania. Jutro idziemy razem na kawę i do kina ( ͡º͜ʖ͡º) trochę się cykam ale raz kozie śmierć.
@TakeshiHitano: Spokojnie, po 2,5 miesiącach z dupy w trakcie rozmowy napisze Ci że dziękuje za wszystko, ale nic nie czuje i się będziesz zastanawiać o hui chodzi. Nie polecam
@advert mnie trochę stresuje bo pół roku temu zakończyłem swój 4 letni bardzo toksyczny związek w bardzo burzliwy sposób. Trochę odbiło mi się to na psychice
@Raffaello96: kaczki szczo... Dopadło go przeznaczenie, a Ty się przypierdzielasz do jakiegoś zdania, które nie ma sensu. Nie rozumiesz bo widocznie Ciebie w tym przeznaczeniu nie ma. Już się zlatują sępy żeby wykoleić pociąg z torów przeznaczenia! ( ͡°͜ʖ͡°)
@Raffaello96 czego tu można nie rozumieć? 7 lat temu chodziliśmy do jednej szkoły przez 2 lata (jest 2 lata młodsza) oboje chodziliśmy do 4 letniego technikum.
Natychmiast przestań tak myśleć.
@TakeshiHitano: Spokojnie, po 2,5 miesiącach z dupy w trakcie rozmowy napisze Ci że dziękuje za wszystko, ale nic nie czuje i się będziesz zastanawiać o hui chodzi. Nie polecam
Kino jest lepsze na dalszą randkę
@TakeshiHitano: xDDDDDD jak wy jesteście w stanie żyć na co dzień, jak takie rzeczy was stresują
@TakeshiHitano: co?
Dokładnie tak było