Aktywne Wpisy

Lewusx +549
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +72
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

Został uruchomiony nabór w #sosnowiec
W związku z czym mam 2 pytania, ofc zadzwonie w poniedziałek do urzędu zapytać o to samo, tylko chce wiedzieć czy jest sens uzupełniać wniosek przez weekend.
A mianowicie, czy w polu kurs zawodowy zgodny z kierunkiem planowanej działalnośći moge wpisać np, kursy na Udemy, i załączyć certyfikat?
oraz Czy umowy o dzieło które wykonywałem lapią się pod II.2 conajmniej 12 miesieczne doswiadczenie zawodowe związane z rodzajem działalności gospodarczej.
Do tej pory byłem freelancerem i nie mam ani umowy o pracę, ani wykształcenia związanego z profilem działalnosci, a bez tego niestety nie da dostać się dotacji, bo nie ma możliwości uzyskania odpowiedniej ilosci punktów
#dotacje #dotacjeunijne #kiciochpyta #praca