Wpis z mikrobloga

Hej, czy jest na sali ktoś kto zna się na dotacjach z UP na podjęcie działalnosci gospodarczej?
Został uruchomiony nabór w #sosnowiec
W związku z czym mam 2 pytania, ofc zadzwonie w poniedziałek do urzędu zapytać o to samo, tylko chce wiedzieć czy jest sens uzupełniać wniosek przez weekend.
A mianowicie, czy w polu kurs zawodowy zgodny z kierunkiem planowanej działalnośći moge wpisać np, kursy na Udemy, i załączyć certyfikat?

oraz Czy umowy o dzieło które wykonywałem lapią się pod II.2 conajmniej 12 miesieczne doswiadczenie zawodowe związane z rodzajem działalności gospodarczej.

Do tej pory byłem freelancerem i nie mam ani umowy o pracę, ani wykształcenia związanego z profilem działalnosci, a bez tego niestety nie da dostać się dotacji, bo nie ma możliwości uzyskania odpowiedniej ilosci punktów

#dotacje #dotacjeunijne #kiciochpyta #praca
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kotostrupoo: możesz w polu kurs zawodowy wpisać te kursy, dołącz umowy o dzieło najwyżej nie zaliczą. U mnie w mieście można dostać dotacje jak nie masz wykształcenia zgodnego z działalnością. Najwięcej punktów przyznają ludzie z komisji wg ich indywidualnego widzimisię
  • Odpowiedz