#anonimowemirkowyznania Czy są gdzieś normalne kobiety? Jestem ogarniętym gostkiem, dbam, kupuje prezenty, zabieram do restauracji, kocham i o tym mówię. A mimo to jest źle. Jestem z kobietą dla której zostawiłem wieloletni związek. Zamieszkaliśmy razem i jak? Nie pracuje, do niedawna nie studiowała, a wymagania wielkie. Chodzę do pracy, po pracy musze ugotować bo ona nie zdążyła. Jak jej to wytkne to usłyszę: "stało ci się coś jak ugotoawałes?" (Ona sama bardzo słabo gotuje). Sam potrafię wyprać, posprzątać, zrobić zakupy, a jeszcze potem słyszę jakieś ale ze coś jest nie tak. Ma też jakieś zalety. Jest ładna, lubi ze mną wypić piwko w pubie i iść potańczyć. No i chyba tyle... ( ͡°ʖ̯͡°) Nie wiem co robić i tracę do niej cierpliwość. Jak ja opieprze to wielki foch i zrzuca winę na mnie. Wygląda to trogicznie jak to opisuje i sam bym dziwił się sobie. Ale co mam z nią zrobić? Cała rodzina jej mnie lubi ale widzę ze ona mnie ma za bankomat i jeszcze gnoi.
Ma też jakieś zalety. Jest ładna, lubi ze mną wypić piwko w pubie i iść potańczyć. No i chyba tyle... ( ͡°ʖ̯͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Zostawiłeś swoją poprzednią babę dla kobiety która w zaletach ma napisane głównie 'jest ładna' i pytasz się czy są gdzieś normalne kobiety? To jest bait, nie? xD
@AnonimoweMirkoWyznania: Serio, nie zauważyłeś jej braku zainteresowań i braku szacunku do Ciebie w momencie w którym ją poznałeś? Na jakiej podstawie zdecydowałeś się na ten związek skoro kompletnie Ci nie pasuje taki stan rzeczy? xD I jeszcze zostawiłeś dla niej inną laskę? xD Bardzo dobrze, że Cie doi z tej kasy. Może ku*wa zmądrzejesz.
OP: Poprzednia zostawiłem dlatego że nam się nie układało. To była wspólna decyzja. Ta obecna była tylko impulsem. Czy żałuję? Trochę A jeśli chodzi o całokształt. Jak to czytam to sam się śmieje z tego. Faktycznie na zbyt dużo sobie pozwala. Jednak to jaka jest dla mnie, z jakiego domu pochodzi, jakie ma ideały. To mnie zainteresowało. Przy niej się śmieje. Aczkolwiek ostatnio przez jej ciotkę dała mi tak w kość
WybuchowaLoszka: Chwalisz się czy żalisz? Chyba wiążąc się, wiedziałeś, że wybierasz Karynkę do potańczenia w pubie. Nie czaje co dzisiejsi faceci mają w głowie, szukając partnerki, aaaa... no tak "ładna" :)
Czy są gdzieś normalne kobiety?
Jestem ogarniętym gostkiem, dbam, kupuje prezenty, zabieram do restauracji, kocham i o tym mówię. A mimo to jest źle.
Jestem z kobietą dla której zostawiłem wieloletni związek. Zamieszkaliśmy razem i jak? Nie pracuje, do niedawna nie studiowała, a wymagania wielkie.
Chodzę do pracy, po pracy musze ugotować bo ona nie zdążyła. Jak jej to wytkne to usłyszę: "stało ci się coś jak ugotoawałes?" (Ona sama bardzo słabo gotuje). Sam potrafię wyprać, posprzątać, zrobić zakupy, a jeszcze potem słyszę jakieś ale ze coś jest nie tak. Ma też jakieś zalety. Jest ładna, lubi ze mną wypić piwko w pubie i iść potańczyć. No i chyba tyle... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem co robić i tracę do niej cierpliwość. Jak ja opieprze to wielki foch i zrzuca winę na mnie. Wygląda to trogicznie jak to opisuje i sam bym dziwił się sobie. Ale co mam z nią zrobić? Cała rodzina jej mnie lubi ale widzę ze ona mnie ma za bankomat i jeszcze gnoi.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Jesteś betabankomatem i jeszcze niewolnikiem xD
@babochka poleciał na ładna buzie to ma xD kiedy się nauczycie, że myśli się głową
@AnonimoweMirkoWyznania: xDDD
@AnonimoweMirkoWyznania: Zostawiłeś swoją poprzednią babę dla kobiety która w zaletach ma napisane głównie 'jest ładna' i pytasz się czy są gdzieś normalne kobiety? To jest bait, nie? xD
@AnonimoweMirkoWyznania: > Jestem z kobietą dla której zostawiłem wieloletni związek.
Idź do specjalisty zajmującego się przeszczepem mózgu.
@AnonimoweMirkoWyznania: Pewnie zostawiłeś normalną kobietę dla szlaufa i teraz wielkie zdziwienie po zderzeniu z rzeczywistością, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak, są, ale daj im spokój i nawet ich nie szukaj, bo ogarniętym gościem to ty nie jesteś.
A jeśli chodzi o całokształt. Jak to czytam to sam się śmieje z tego. Faktycznie na zbyt dużo sobie pozwala. Jednak to jaka jest dla mnie, z jakiego domu pochodzi, jakie ma ideały. To mnie zainteresowało. Przy niej się śmieje. Aczkolwiek ostatnio przez jej ciotkę dała mi tak w kość
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}