1. trzy sekundy to przepasc 2. "zlej baletnicy" 3. Mercedes nie zaskakuje. Bottas na C4 i czas jak Sainza na C5 praktycznie. etc.
zrozumcie dzbany, ze to sa testy. Nie macie pojecia ile maja paliwa, co sprawdzaja i milion innych kombinacji. zobaczymy dopireo za lekko ponad 2 tyg gdzie jest williams i kubica.
@michok1984: w końcu, nie miałem kiedy to wypisać #januszef1 dramat po prostu. Jesteście tacy sami co te treści jakie konsumujecie z gazeta, wp czy onet i interii.
Żałosne jest to, że ci sami potem powiedzą "a nie mówiłem" i wielka satysfakcja. A jak będzie inaczej to napiszą że brawo Robert. ŻAŁOSNE
@michok1984 z drugiej strony, skoro ma być czas kwalifikacyjny, to jednak dzisiaj powinniśmy poznać realne możliwości tego bolidu. NO CHYBA ŻE RUSSELL I KUBICA JEŻDŻĄ BEZ WRZUCANIA WYŻSZYCH BIEGÓW ( ͡º͜ʖ͡º)
@michok1984: Jak najbardziej zgadzam się z Tobą i z tym co napisałeś. Jednakowoż zerkając na podsumowanie wykonane po wczorajszym dniu (obrazek poniżej) jak również po tym co dzieje się dzisiaj, to bolid Williamsa jest jedynym bolidem (mówię o konstrukcji a nie o konkretnym kierowcy) który nie zszedł poniżej 1:18.00.
Pokazuje to jasno i wyraźnie, że opóźnienia z poprzedniego tygodnia odciskają piętno na konstrukcji, bo jakoś nie chce mi się wierzyć że
@Jestem_tu_zielony: Spokoju troche sugeruje. Williams jest w czarnej d...e na chwile obecna i zdrowo za wszystkimi. Na dlugich przejazdach juz to widac. Sam Kubica mowi, ze w Australi kolorowo nie bedzie i ja mu wierze. Prawda jest taka, ze oni organizacyjnie i finansowo nie sa w dobrym miejscu. Testy sa bardzo trudne do odszyfrowania, ale pewne rzeczy po tych paru dniach juz widac i to zdecydowanie. Pomimo powyzszego mocno Kubicy kibicuje
2. "zlej baletnicy"
3. Mercedes nie zaskakuje. Bottas na C4 i czas jak Sainza na C5 praktycznie.
etc.
zrozumcie dzbany, ze to sa testy. Nie macie pojecia ile maja paliwa, co sprawdzaja i milion innych kombinacji.
zobaczymy dopireo za lekko ponad 2 tyg gdzie jest williams i kubica.
#f1
@michok1984: AUSTRALIA INTENSIFIES
Żałosne jest to, że ci sami potem powiedzą "a nie mówiłem" i wielka satysfakcja. A jak będzie inaczej to napiszą że brawo Robert. ŻAŁOSNE
Pokazuje to jasno i wyraźnie, że opóźnienia z poprzedniego tygodnia odciskają piętno na konstrukcji, bo jakoś nie chce mi się wierzyć że
Nie zachowujcie się też jak powrutowcy, bo testy testami, ale takie czasy najprawdopodobniej nie są przypadkowe...
@zalozylem_usunalem_powrocilem: Jak juz pisalem wczesniej, my jako fani nie wiemy doslownie nic poza tym, ze kub dzisiaj jezdzi i na jakich oponach.
@thesc: xd
@Moke: jeszcze zobaczymy ;]. Nie mowie, ze beda top4 ale moze jakis postep bedzie a przeciez o to chodzi.