Wpis z mikrobloga

Myślę, że Jachimek poczuł się urażony srogim hejtem na niego, że zamulacz itp, więc pewnie będzie na siłę próbował zrobić jakieś dymy, głośno puści muzykę, zagłuszając aktorów, może WYZERUJE SZKLANKĘ KOCIOŁKA, bo przecież na pewno zrobią to gówno, zamiast chlać najbardziej dymogenną wódeczke, a może i nawet będzie machał rękoma w powietrzu, także na #patoshore poziom dymów będzie potężny( ͡° ͜ʖ ͡°) natomiast Baopies w dupie ma, że 99% ludzi go nie chce, że wszyscy po nim cisną itp, więc przyjedzie, siądzie z tą swoją ulaną mordą debila przed kamerą i będzie za darmo chlać i żreć, bo to jedyne, na czym mu zależy, ewentualnie podczas podgłośnienia muzyki przez Jachimka zawoła "DYMY, RÓBCIE SZOTY!". Cała nadzieja w tym, że Proboszcz albo Małysz mu najebią, to jedyne, co dobrego może przynieść obecność tego stypiarza. W ostateczności zadowoli mnie jeszcze wielogodzinna lawina hejtu na niego, zakończona solidnym "bo mnie to boli, rozumiesz, ja tu przyjeżdżam, staram się, a oni mnie cisną!" #malyszofficial #ksiadztv #patostreamy #jachimek
#danielmagical
  • 3