Wpis z mikrobloga

#ksiazki #audiobook

W związku z tym wykopem: kupiłem wersję audiobooka jego najnowszej autobiografii bo po prostu ciekawią mnie tacy ludzie.

Co mogę powiedzieć? Książka jest naprawdę dobrze napisana; bardzo dobry styl, zabawna, humorystyczna narracja. Wątpię, że napisał ją samodzielnie stawiam stówkę, że skorzystał z usług ghostwritera, ale biorąc pod uwagę jak zajebiście jej się słucha uważam to za zaletę.

Typek zaczynał od bycia grubaskiem frajerem, którego dziewczyny nie zauważają mimo wielkich rozmiarów po wygrywa, który robi deale w afryce. Co ciekawe książka wydaje się być całkiem szczera bo autor sam przyznaje, że zdarzało mu się koloryzować w celu poprawy własnego wizerunku. Na samym początku wciskał polisy jakimś frajerom i zarabiał na tym grube pieniądze od których jak sam przyznaje trochę mu odbiło. Chwali się, że potrafił wyciągać nawet 20-30 tyś miesięcznie, i zarabiać tysiąc złotych w godzinę. Jestem w stanie w to uwierzyć bo rynek finansowy to #!$%@? kopalnia złota.

Bardzo dużo pisze o korupcji w polsce jak i afryce. O mafii pogrzebowej, która utrudniała mu rozkręcenie biznesu, o tym jak wszystko jest skorumpowane w nigerii, ale mimo wszystko to świetny rynek na rozkręcenie startupu.

Wiadomo, że autor bajeruje, to przecież autobiografia, z resztą sam przyznaje, że jest świetny w sprzedaży. Mimo wszystko książkę czy tam audiobooka polecam zwłaszcza, że tania jest.
C.....r - #ksiazki #audiobook

W związku z tym wykopem: kupiłem wersję audiobooka j...

źródło: comment_L736g84itPcMf699NRnFBHqdHojzNEAQ.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz