Wpis z mikrobloga

  • 1
@powsinogaszszlaja A dziękuję bardzo, mam szczerą nadzieję że będzie Ci smakować.

Takie zapomniane smaki to fajna sprawa, w mojej rodzinie ten przepis jest już bardzo dawno, ale traktuje to jako rarytas i miłe wspomnienie.

Mi bardzo smakuje, ze świeżym chlebem, rano, no cudowne uczucie ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
  • 0
@Heheszkara pyszotka ( ʖ̯)

Właśnie robię wątróbkę, ale zrezygnował bym dla tego cuda (ʘʘ)

A marchewka super, z resztą i tak większość warzyw gotuje na parze, jakoś lepiej smakują ()
  • Odpowiedz
@v1lk: a ja bym mogła zamienić się na wątróbkę, chodzi za mną już jakiś czas, w przyszłym tygodniu w końcu siądzie! Najlepszą robi mój brat, z mixem sałat i octem balsamicznym. (ʘʘ) Kurde, strasznie apetyczny ten wątek się zrobił. :D
  • Odpowiedz