Aktywne Wpisy

Mododzyglizda +327
Zrobiłem sobie lampę z felgi od Ducati i stwierdziłem, że się pochwalę efektami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
G06DbT +93
Jechałem dziś sobie rano do kołchozu, na godzinę 6:00, rowerem. Mam kilka km, więc szkoda odpalać auta. Jadę sobie jednokierunkową, wąską drogą, i w pewnym momencie słyszę, że jakiś samochód jest strasznie blisko mnie, i wiedziałem co się szykuje. Chłop w starym golfie musiał mnie minąć, bo nie da rady poczekać 10 sekund, aż dojadę do skrzyżowania. Minął mnie na milimetry, ja w-------y drę ryja na niego, bo mnie zepchnął z asfaltu.
źródło: 000HR8U56EJIX61L-C124
Pobierz

xD
#heheszki #neuropa #4konserwy
źródło: comment_dNnYoAzHVpTiTtpCgq1atqNrNCgT3UIM.jpg
Pobierzw komentarzach ludzie kreują go na świętego
Przecież typ nawet na słupa się nie nadaje bo będzie lewiznę kręcił xD
no ale to przecież wszyscy inni są winni, a nie on
Ja p------ę, to tak jakby ktoś spieprzył coś na tyle grubo, że nawet poza branżą, huczy o nim w mediach, a sam "twórca tego burdelu" obwinia media i branżę, że robią mu wilczy bilet xD
@powaznyczlowiek: kto powiedział, że z pominięciem oficjalnego procesu? specjalistów się tak rekrutuje - nikt nie powie więcej o potencjalnym kandydacie niż jego kolega z pracy
Ba, za polecenie pracownika który zostanie przyjęty i nie wyleci płacą kasę
@powaznyczlowiek: jak
@megawatt: czy to brzmi jak "wysłał CV do działu HR"? ( ͡° ͜ʖ ͡°
@powaznyczlowiek: ale ja nie miałem na myśli z pominieńcem procedur, tylko z polecenia normalną ścieżką. Z IT zarząd zatrudnia chyba tylko w Comarchu
@powaznyczlowiek: pracowałem, nawet widziałem jak gościa po
@megawatt: to nie tak - znanym i powszechnie heheszkowanym faktem jest, że każde CV przechodzi przez ręce prezesa i czasem mówi veto ale proces zatrudniania jest standardowy