Wpis z mikrobloga

Niema chyba bardziej przehajpowanego i przecenianego zespołu niż Queen, prosta muzyka dla prostych ludzi, takie despacito lat 80 serio gdyby byli z Polski i śpiewali po Polsku to byście się śmiali jak z diskopolo a że po angielsku to od razu dostajecie orgazmu
#niepopularnaopinia albo #popularnaopinia
#muzyka #zalesie
t.....i - Niema chyba bardziej przehajpowanego i przecenianego zespołu niż Queen, pro...

źródło: comment_NuHEF1EzYdaooZEdD3pcL2Zqwv6hiOki.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Opinia w punkt trafiona. Dodatkowo teraz jest taki hype na Queen, że wielu ludzi zachwyca się tylko dlatego, że teraz jest modnie spuszczać się nad Queen.
  • Odpowiedz
Bohemian Rhapsody

@glxmsc: chyba jedna z najgorszych piosenek na świecie, w swojej beznadziejności może konkurować jedynie z Brothers in Arms i November Rain.
  • Odpowiedz
@FoxX21: Co w takim razie lubisz żebyśmy mieli jakiś punkt odniesienia? Bo osobiście lubie Bohemian Rhapsody, znam na pamięć zresztą. Rozumiem zatem, że mój gust jest s---------y, powiedz mi zatem co jest warte posłuchania, przesłucham i może zmądrzeje?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
taka jest prawda na temat tego zespołu

@pawelczixd: nie ma czegoś takiego jak prawda, bo to muzyka, każdy odbiera ją inaczej. Prawdą jest to, że 2+2=4, a nie że Queen jest c-----y albo zajebisty.

teraz jest taki hype na
  • Odpowiedz
@implicenty: we Will rock u i we are the champions - tego nie da się już słuchać po nasłuchaniu się na wszystkich wydarzeniach.
Ale Bohemiam rhapsody tyle razy słyszałam a nigdy mi się nie znudzi.
  • Odpowiedz
Przecież Queen to zespół singlowy, oni nie mieli ŻADNEJ dobrej płyty, ba nawet lesne dziadki spuszczajace się nad klasycznym rokiem z Rolling Stone w swoim zestawieniu nie dali ANI JEDNEJ płyty Queen. A jest 500 płyt.

Edit: jest jedna

231. A Night At The Opera (1975) by Queen

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz