Mirki jak myslicie, zjarać się i nie iść jutro do pracy? Czy może lepiej zjarać się i iść jutro do pracy? A może zjarać się w pracy? Czy najlepiej zjarać się teraz i zjarać się w pracy? Tyle pytań w mej głowie, któż mi na nie odpowie? ¯\_(ツ)_/¯ #narkotykizawszespoko #wykopjointclub
@Hehehe115 operator maszyn 12 godzin zmiana, a akurat nocka xD żałowałem że prądu do pracy nie wziąłem wtedy, baaaardzo żałowałem xD Holenderka była, w c--j mocna
@WiFoN_xD: Ja ostatnio robiłem u bizmesmenka co lubi białe proszki, w poniedziałek jak przyszedł to mnie r-------o. Oczy jak 5zł, chodził jakby lunatykował i pytał o tak debilne rzeczy typu "a po co to robisz?" mimo, że sam wcześniej mi mówił żeby to zrobić XD Jeszcze wyglądał niewiele lepiej od menela, a ma nieruchomości warte gruube miliony, więc chyba ma się za co ubrać XD
@Hehehe115 xD tacy są najlepsi Chociaż z doświadczenia wiem, że bogaci nie zawsze dbają o ubiór czy wygląd Niedaleko mam typa, w sumie to miałem, bo zmarł, ale nie od narko czy coś Ale mniejsza o to Miał majątek w c--j duży, trochę mafia, miał też nawet swój klub piłkarski xD w sensie kupił, żeby odszkodowanie dostać, ogólnie cwany typ, wiedział jak pieniążki robić No ale np właśnie mijająx go na ulicy, pomyślałbys, że jest co
@lypson: Hydraulik, mam swoją firmę więc wyjebka XD w sumie to nie muszę pracować, ale lubię. Dzięki temu przynajmniej wiem jaki sprzęt trzeba kupić żeby pracownicy mieli lżej itd. Co by tu zapalić? Mam Jamaican Haze, NL i WW. Myślę że NL do snu będzie idealny.
@WiFoN_xD: Szczerze mówiąc to typ jest skrajnym chujem i hipokrytą, jeszcze szuka jakichś debilnych oszczędności itd. Rozumiesz to, że potrafił mierzyć kilkaset metrów rury pex żeby sprawdzić czy go nie oszukałem? XDDD ma typek pod kopułką
@WiFoN_xD: Tyle mi wystarcza, dawniej się chodziłem w-------m z butów codziennie i nie powie miło wspominam te czasy, ale trzeba widzieć kiedy przestać.
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub
12 godzin zmiana, a akurat nocka xD żałowałem że prądu do pracy nie wziąłem wtedy, baaaardzo żałowałem xD
Holenderka była, w c--j mocna
Czym się zajmujesz, oczywiście zjaraj się tu i tu. Ja właśnie po blanciku z AK47, więc Ty też masz zajarac ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chociaż z doświadczenia wiem, że bogaci nie zawsze dbają o ubiór czy wygląd
Niedaleko mam typa, w sumie to miałem, bo zmarł, ale nie od narko czy coś
Ale mniejsza o to
Miał majątek w c--j duży, trochę mafia, miał też nawet swój klub piłkarski xD w sensie kupił, żeby odszkodowanie dostać, ogólnie cwany typ, wiedział jak pieniążki robić
No ale np właśnie mijająx go na ulicy, pomyślałbys, że jest co