Wpis z mikrobloga

Tylko 199$ za Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 GB Global Version
Świetny design i bardzo dobre parametry
Bardzo dobra cena i dostawa bez VAT ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 GB Global Version

$199,50
Kupon: GBMPO98IU ❗[od 10.00]❗Tylko 20 sztuk
Dostawa Priority Line bez ryzyka VAT za darmo
Wysyłka nawet dziś( ͡° ͜ʖ ͡°)

Świetny design i bardzo dobre parametry ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mi8 Lite to świetne wyglądający telefon, być może najładniejszy w tej półce cenowej.
Ale może pochwalić się również bardzo dobrym, świetnie zoptymalizowanym procesorem Snapdragonem 660. Do tego aż 4GB pamięci RAM i 64GB pamięci na dane. Telefon ma duży ekran 6.26 cala z małym notchem. Wyróżnia się też dobrym aparatem wspomaganym sztuczną inteligencją. W tej cenie to bardzo dobry wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gearbest #xiaomi #mi8lite #mi8

sebekss - Tylko 199$ za Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 GB Global Version❗
Świetny design i ba...

źródło: comment_qoylDAwdxgJ96rnjKMz0uhaZoB83VFrP.jpg

Pobierz
  • 17
@sebekss: spoczko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
warto czekać na kupon 200 usd za wersję blue? bo w tej chwili jest 220 usd na flash sale
- to znaczy na pewno warto :D ale zastanawiam się jakie jest prawdopodobieństwo, że pojawi się jakoś w najbliższym czasie
@Dzejkop566: Niebieski jest zawsze najdroższy, ale może coś się pojawi. Był niebieski na Banggood chyba za 201$
Natomiast też pytanie, czy będziesz go nosił w case, czy bez. Bo jak w case to kolor ma mniejsze znaczenie.

Chcesz to zawołam, jak będzie niebieski w okolicach 200$
@sebekss: czasem są wyjątki od reguły, ale raczej tak

no a case to przezroczysty raczej, albo wcale - chociaż podobno strasznie się rysuje/palcuje ten telefon

couponsfromchina pokazuje, że 21 lutego była cena 200 usd za niebieską, więc wychodzi na to, że taki kupon bywa w obiegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sebekss: chyba kupię za te 220, bo redmi 3 już mi się sypie i nie wiem ile jeszcze wytrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°)

chciałem kupić Mi 8 wcześniej, ale nieomalże 2 razy droższy a to i tak ma być telefon do codziennego użytku i zajechania po 2 latach, do messengera i neta nie trzeba snapdragona 845 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sebekss: wcześniej go odrzucałem właśnie z powodu braku NFC, ale dopłacać tyle do samego NFC to nie warto, kartę w portfelu i tak noszę cały czas więc obejdzie się jakoś bez

na horyzoncie jest ewentualnie Mi9 SE, ale może być znacznie droższy w pierwszych dniach niż te 2000 juanów - 1100zł, bo "podatek od nowości", no i nie wiadomo czy będzie global czy tylko china, bardzo mi się podoba czytnik palca