Aktywne Wpisy
IbraKa +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Guadalajara +58
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

mam taki problem z Qnapi -
Mimo, że mam podłączone wszystkie trzy programy (napisypl, opensubs i napiprojekt), to do niektórych filmów i tak nie pobiera mi napisów, nie wiem dlaczego. Jest to totalna loteria, do jednych jest ok, do niektórych nie. Co ciekawe, jak wchodzę na stronę napiprojektu i wyszukuję ręcznie, to te napisy tam istnieją, po prostu program mi ich nie pobiera. Niestety, strona www napiprojekt'u nie umożliwia (chyba?) pobieranie napisów ze strony na komputer bez zainstalowania programu, którego na osx'a oczywiście nie ma. Screen z błędem z Qnapi załączony. Wie ktoś może o co chodzi, albo jak to obejść? Wiem na bank, że napisy są i powinny się ściągać, więc wygląda mi to na błąd programu. Ktoś coś?
#osx #macbook #mac #mbp #macos #qnapi #apple #laptopy #napisy #napiprojekt
źródło: comment_1iMonKnmP3WrwPrkZayVHOF0kKFtQwrh.jpg
PobierzPYM Player trochę pomaga w niektórych kwestiach (opcja manualnego pobrania napisów bezpośrednio ze strony napi), ale też nie zawsze.