Wpis z mikrobloga

Hej, poleci ktoś jakąś sieć lub dobry test #siecikomorkowe jeśli chodzi o tani #internetmobilny? Obecnie mam #a2mobile ale to jak działa #internet od paru miesięcy to kpina (°° . Potrzebny mi tylko internetu bo mało co dzwonię o smsach już nie wspominając. Teraz płacę 10 zł za 6gb bez limitu a później co parę GB jest coraz węższy lejek aczkolwiek przeważnie to 6gb na miesiąc mi starczy. Bezpieczna granicą to najlepiej 10gb tylko najlepiej żeby nie płacić za to 20-30zl. #play #tmobile #orange #plus #virginmobile #a2mobile #vikingmobile
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Warrtain: To chyba w Twoim rejonie a2mobile działa kiepsko. Ja jestem bardzo zadowolony z neta. Przenieś numer do FaktMobile dostaniesz 50 GB na 150 dni.
  • Odpowiedz
  • 0
@kibiklops no ja jestem z okolic Katowic plus często jeżdżę do Krakowa no i w gdzie nie jestem to raz działa super a raz ciągle wywala, nic się nie chce wczytywac i trzeba internet resetowac żeby przez pierwsze 10 sekund dzialal a później znowu odwalał. Przykładowo od 7 do 9:30 ciągle się wieszało, a teraz już jest lte i śmiga aż miło.
  • Odpowiedz
@Warrtain: Jeśli problem jest z obciążeniem sieci to najpierw powinieneś ustalić w jakiej sieci działa ok (popytać lub sprawdzić na starterach). W #virginmobile miałbyś za 3zł 300MB internetu i potem możesz dokupować dodatkowy transfer w cenie 1GB/1zł, tylko że może się okazać że działa jeszcze gorzej niż #a2mobile.

Wartym rozważenia krokiem jest też wymuszenie transmisji 3G (nie LTE) - może się okazać, że takie nadajniki
  • Odpowiedz