Aktywne Wpisy
Mistymay 0
Takie pytanie, prosze mizogonow o pominiecie-
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
Dzisiaj spotkałem w galerii handlowej moją ex dziewczyne, która była we mnie bardzo zakochana i miała nadzieje, że nasza relacja przetrwa na zawsze. Zaczęliśmy się spotykać gdy ja miałem 22 lata, a ona 34 i byliśmy parą przez 2 lata. Właściwie niczego mi nie brakowało, miałem u boku piękną, dojrzałą i stabilną emocjonalnie dziewczyne z którą uwielbiałem spędzać czas, rozmawiać, kochać się i po prostu byłem z nią bardzo szczęśliwy. Niestety byłem

#heheszki #niebezpiecznik #bezpieczenstwo #hacking #security
źródło: comment_qjiGhuaBovKFwVgicp1EYKkLM1xF0WYK.jpg
Pobierz(Lubię odpisywać, że wiem czyje to i właśnie sobie dorobiłem. Dzięki) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_WnSRBz1wSRIIo1WoQo9TMqdsRXVBEuUH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_DxzG3dKRpuHOtz06writcU88dlDjPzfZ.jpg
PobierzTakiego hasła to nawet haker Damian nie złamie #pdk
to jest specjalna wkładka z kluczem, który pasuje tylko z jednej strony i nie możliwości by otworzyć taki zamek wytrychem
źródło: comment_iprrzL5UsAqmMsXQ3BEylf6KqdIswZEq.jpg
Pobierzźródło: comment_aLQhloHzZdrOztjcM7BLv8R5zYi0r2qo.jpg
PobierzElo mordeczki
źródło: comment_MofSCI4wiegt9pA6sxfHEZdiNsYX4xKz.jpg
Pobierz