Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
Komentarz usunięty przez autora
poziom Cieślikowskiego.
Wyłączyłem, nie byłem w stanie dalej oglądać.
Im wiecej bedzie p-------l marazmow o Williamsie i o tym jak ogromne predyspozycje ma ten team bedzie rosla mu audiencja i subskrypcje.
W zeszlym roku/sezonie podchodzil z duza rezerwa i zdroworozsadkowo. Teraz brakuje
Nie, nie zgodzę się. Można oczekiwać lepszych analiz z profesjonalnym słownictwem. To znaczy, lepszych tłumaczeń anglojęzycznych analiz.
Ja cały czas czekam na Wasze produkcje. Zróbcie dobry materiał, wykażcie się słownictwem, pokażcie moją niekompetencję. Wtedy możemy rozmawiać.
A to, że próbujecie mnie zestawiać z materiałami robionymi przez Autosport ciągle odbieram jak komplement.
Dlaczego możemy dopiero rozmawiać jak zrobimy własne materiały? Neweyowi też byś tak powiedział? Nie każdy musi pokazywać wiedzę na filmikach.
Skoda, że dalej nie widzisz swoich
Skąd wiesz, że nie pogłębiam swojej wiedzy? O mój rozwój się nie martw.
Neweyowi? Gratuluję skromności.
Zastanawia mnie