Aktywne Wpisy
Batonoski +53
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +296
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
#gownowpis
#prawojazdy
za pierwszym razem podszedłem do tego jakbym walczył o życie + wziąłem 2h jazd przed, jazdy niemalże bezbłędnie, na egzaminie zrobiłem kopertę + górkę ledwo wyjechałem z WORD'u i po zabawie (╥﹏╥) paraliżujący stres
@Mayah94 @kupczyk @Vinczi @Kressska @kot2202 @javalczak @QuaVeve @kukurydziany @Flidd @Samodzielna_Panda @RealBirb @losmen @Canzone_ @stassma @unmonitoredalias @MrFen @simsakPL @szczompaj @na_marginesie @restecp @qweasdzxc @daredevil944 @Inspree @micke @6ruby @mydlina @Nicolaus_Steno1 @Sadar @StachuX @qb_city @TauCeti @Loco_Tranquilo @UnicornPrincess @zawias12 @Charlotte97 @
w WORDzie jest do zrobienia jazda po łuku + ruszanie na górce, nie ma koperty (od pewnie dobrych 10 lat). Może tutaj leży problem ;) ?